Fortnite: OFICIAL, Anuntul care va DEZAMAGI Multi Jucatori

Fortnite exclusivitate

Fortnite are parte de un anunt oficial care va dezamagi cu siguranta foarte multi jucatori din intreaga lume, cei de la Epic Games dezvaluind in mod oficial totul in aceasta seara, si asa cum se astepta foarte multa lume deja, se pare ca sezonul nou nu va ajunge pe iPhone si iPad.

Fortnite nu va avea sezonul 4 al capitolului al doilea pus in distributie pentru iPhone si iPad prin intermediul App Store de catre cei de la Epic Games deoarece jocul a fost eliminat din magazin, iar Apple nu prea are intentia de a-l readuce, astfel ca el va ramane indisponibil in perioada urmatoare.

Fortnite va avea noul sezon lansat pentru telefoanele Android chiar daca si din Google Play Store a fost eliminata aplicatia, insa Epic Games distribuie jocul si prin intermediul website-ului sau, astfel ca jucatorii care au acest sistem de operare pot instala orice versiune noua direct de acolo.

Fortnite are sute de milioane de jucatori in intreaga lume, ei venind atat de pe iOS, cat si de pe Android, insa disputa pornita cu Apple si Google din cauza comisioanelor pentru in-app purchase-uri va afecta in principal jucatorii, si mai apoi Epic Games, pentru ca in rest jucatorilor nu le va pasa de altceva.

Fortnite va avea noul sezon oferit doar pentru Android cu o lovitura pe care Epic Games incearca sa le-o dea celor de la Apple prin recomandarea telefoanelor cu sistemul de operare al celor de la Google, insa e greu de spus cati oameni vor renunta la iPhone doar pentru acest joc.

“Apple blochează actualizările Fortnite și instalările noi pe App Store și a spus că vor înceta capacitatea noastră de a dezvolta Fortnite pentru dispozitivele Apple. Drept urmare, recent lansarea Fortnite Capitolul 2 – Sezonul 4 actualizat (v14.00), nu va fi lansat pe iOS și macOS pe 27 august. Dacă totuși vrei să joci Fortnite pe Android, poți accesa cea mai recentă versiune a Fortnite din aplicația Epic Games pentru Android de pe website-ul Fortnite sau din Samsung Galaxy Store.”