Telekom: Anuntul URIAS cu care Poate BUCURA Multi Romani

Telekom a facut un anunt urias care poate bucura foarte multi romani, iata ce spune operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea chiar acum.

telekom votat

Telekom a publicat un anunt foarte important care ii vizeaza pe romanii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o veste buna, dar si o surpriza interesanta cu privire la produsele pe care le ofera pentru romani. Cei de la Telekom au anuntat in primuil rand ca ofera reducere de 50% timp de 3 luni de zile pentru solutia lor de internet Wi-Fi fara cabluri, cea lansata in cursul anului trecut in Romania, dar nu fara pre amuilte batai de cap.

Telekom le permite clientilor romani sa beneficieze de internet in casa printr-o conexiune celulara de date, nu printr-o conectivitate la infrastructura sa de fibra optica, insa totul fara a trage cabluri prin casa pentru a beneficia de internet. Smart WiFi este o solutie foarte buna pentru cei care nu vor gauri, dar nici internet de mare viteza, iar asta pentru ca Telekom are una dintre cele mai slabe viteze de internet din Romania, in special in locuinte.

Telekom: Anuntul URIAS cu care Poate BUCURA Multi Romani

Telekom lauda solutia sa Smart WiFi ca fiind votata produsul anului in Romania in 2019, iar asta dupa ce a fost sanctionata de catre CNA pentru a ca promovat in mod mincinos felul in care clientii puteau beneficia de ea. Telekom nu specifica foarte clar faptul ca pentru a beneficia de acest sistem clientii trebuiau fie sa se foloseasca de un router standard, fie sa plateasca 700 de LEI pentru a beneficia de routerul pompos prezentat in reclama companiei.

Internet instant? Nimic mai simplu. 😎 Votat produsul anului, Smart WiFi îți aduce internet instant la priză, fără găuri…

Publicată de Telekom Romania pe Joi, 27 august 2020

Telekom spune totusi ca serviciul sau Smart WiFi a fost votat produsul anului in Romania, chiar daca vorbim totusi despre o solutie care nu e tocmai cea mai buna solutie pentru cei care vor internet rapid. Lipsa gaurilor si a cablurilor este ceva ce atrage foarte multa atentie in randul clientilor, dar din pacate acest lucru nu aduce beneficii pe partea de viteza, acolo unde lucrurile nu stau chiar atat de bine pentru clientii care au nevoie de internet rapid.

Telekom are totusi solutia de care au nevoie clientii care vor o experienta cat mai simpla pentru a beneficia de internet de mare viteza, si ea vine la un pret surprinzator de mic pentru Romania.