Samsung GALAXY S30: PROBLEMA care Aduce o Mare DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S30 vine cu o problema foarte mare, care va aduce o dezamagire si mai mare pentru clientii din toata lumea, iata ce se va intampla.

Samsung GALAXY S30 discriminare

Samsung GALAXY S30 este urmatorul model important de telefon pe care compania Samsung il va pune in vanzare in perioada urmatoare, si vorbim despre un upgrade subtantial din foarte muilte puncte de vedere, chiar daca nu toate in baza asteptarilor. Se pare ca Samsung GALAXY S30 va avea un nou chip Exynos 1000 in anumite modele, si unul Qualcomm Snapdragon 875 in alte modele, diferentieri de acest gen existand si acum.

Samsung GALAXY S30 nu va beneficia totusi de cele mai bune performante posibile cu noul chip Exynos 1000, acest lucru fiind confirmat de catre unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii cu privire la produsele Samsung nelansate. El spune ca intre chip-ul Exynos 1000 si cel Qualcomm Snapdragon 875 vor exista diferente mari in continuare in materie de performante, dar Samsung GALAXY S30 ar putea avea un consum mult mai bun.

Samsung GALAXY S30: PROBLEMA care Aduce o Mare DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S30 nu va fi lansat nici cu o placa video AMD, asa cum spuneau unele zvonuri acum cateva luni, cei de la Samsung pastrand acest upgrade pentru anul 2022, ceea ce desigur ca va tine performantele la un nivel redus. Pe de alta parte, in 2022 vom vedea nu doar placile video AMD de la Samsung, si ci placi video Adreno 7 de la Qualcomm, deci orice va veni dupa Samsung GALAXY S30, va beneficia de un upgrade subtantial pe partea de procesare grafica.

Samsung GALAXY S30 va pastra problema discriminarii intre utilizatorii din diverse zone de pe glob, din pacate, acest lucru fiind reclamat de catre foarte multa lume, dar din pacate o solutie pentru el nu va veni prea curand de la Samsung. Asta inseamna ca oamenii care s-au plans de problema din seria S20, fie nu vor cumpara seria Samsung GALAXY S30, fie se vor plange in continuare de ceea ce face Samsung in legatura cu aceasta situatie.

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie lansat in primavara anului viitor, la o data care va fi anuntata ulterior, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem ceea ce ne va fi oferit de catre companie.