Telefoanele Huawei: Decizia IMPORTANTA cu o MARE Schimbare

Telefoanele Huawei au parte de o noua decizie importanta care aduce si o mare schimbare pentru foarte multi dintre clienti, iata ce se intampla.

Telefoanele Huawei relansari

Telefoanele Huawei au parte de o noua decizie foarte importanta pe care compania chinezeasca o impune pentru a reusi sa le mai ofere clientilor din intreaga lume produsele cu care s-au obisnuit pana acum. Mai exact, anul trecut, unele dintre telefoanele Huawei lansate inainte de aplicarea interdictiilor din SUA au fost relansate in versiuni noi, tot licentiate de catre Google pentru a avea Andorid, dar fara prea multe modificari.

Telefoanele Huawei par sa mearga in aceeasi directie si in 2020, cei de la Huawei inregistrand la autoritatile chinezesti de la TENNA un nou model al Huawei Mate 30 Pro, care desi are Android 10, e versiunea open source. Acest model este deocamdata certificat pentru vanzare in China, dar nu e exclus ca el sa ajunga si in alte piete, iar asa telefoanele Huawei sa mearga in aceeasi directie cu modelele din 2019, dar de aceasta data fara Android pur.

Telefoanele Huawei: Decizia IMPORTANTA cu o MARE Schimbare

Telefoanele Huawei relansate deja in 2019 erau modele fie lansate in acel an, fie modele anterioare, iar daca Huawei ar face relansari acum, ar trebui sa le faca fara Android licentiat de catre cei de la Google. A relansa Huawei Mate 30 Pro inaintea aparitiei Huawei Mate 40 Pro nu pare totusi o idee logica, mai ales ca ambele telefoane ruleaza Android fara licenta de la Google, insa strategia pentru telefoanele Huawei este de a creste substantial vanzarile, indiferent cum se face asta.

Telefoanele Huawei nu vor avea prea curand parte de vreo rezolvare a situatiei din SUA, iar asta pentru ca americanii refuza cu desavarsire sa ridice sanctiunile, cel putin atat timp cat Donald Trump ramane in functia de presedinte. Singura schimare majora si buna pentru telefoanele Huawei ar fi ridicarea sanctiunilor impuse de catre SUA, insa acest lucru nu se va intampla peste noapte, si mai mult ca sigur va fi nevoie de o perioada lunga de asteptare.

Telefoanele Huawei sunt intr-o situatie dificila in momentul de fata, dar dupa cum se prezinta lucrurile, cei de la Huawei cauta in mod constant solutii pentru a-si creste substantial vanzarile pe oriunde pot.