iPhone 12: Vanzari SLABE Asteptate din cauza Noului Coronavirus

iPhone 12 Vanzari SLABE Coronavirus

iPhone 12 este urmatorul model important de telefon pe care compania Apple se pregateste sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, insa din pacate lucrurile nu ar urma sa stea chiar atat de bine pentru aceasta serie noua de telefoane importante.

iPhone 12 ar urma sa aiba lansarea si vanzarile afectate de catre pandemia de Coronavirus, sau cel putin asta spun analistii asiatici, care acum anunta ca lucrurile vor sta mult mai rau decat se asteapta foarte multa lume, iar cei de la Apple nu vor avea parte de vanzarile dorite.

iPhone 12 ar putea avea vanzari chiar mai mici decat cele ale seriei iPhone 11 de anul trecut, ceea ce ar fi o problema foarte serioasa, doar pana in 68 de milioane de telefoane putand fi vandute de catre americani, o scadere foarte mare in comparatie cu anul precedent.

“Livrările globale ale dispozitivelor iPhone de generație viitoare (numit provizoriu iPhone 12) sunt așteptate la 63-68 milioane în a doua jumătate a anului 2020, o reducere de peste cinci milioane de unități comparativ cu suma livrată cu un an mai devreme pentru iPhone 11. gama, conform celei mai recente prognoze Digitimes Research.

Proiecția vine pe măsură ce calendarul producției de volum și lansarea oficială a noii serii iPhone vor rămâne probabil cu patru până la șase săptămâni în urma programelor originale afectate de pandemia coronavirusului, a declarat Digitimes Research.”