Netflix: Este din nou GRATUIT, Iata ce Poti Vedea fara Cont

Netflix ofera iar gratuit filme si seriale pentru oamenii din intreaga lume, iata ce poti vedea fara a avea un cont in platforma de streaming video.

Netflix oferta

Netflix este oferit din nou gratuit pentru oameni din intreaga lume, platforma americana punand la dispozitia oricui cateva filme si seriale care pot fi vazute chiar si fara a avea un cont inregistrat in cadrul sau. Vorbim despre filme si seriale lansate cu nu foarte mult timp in urma in platforma Netflix, si care sunt disponibile fara plata probabil pentru a mai atrage abonati catre ea, asta si pentru ca luna gratuita de abonament a disparut de ceva vreme.

Netflix ofera aceasta gratuitate pentru cei care vor sa vada continutul de pe Mac, Windows, sau Android, insa de pe iPhone si iPad accesul nu este oferit fara plata, si e destul de clar de ce e facut acest lucru. Cei de la Netflix protesteaza mai mult ca sigur impotriva comisionului de 30% peceput pentru platile facute prin aplicatiile pentru iOS, dar in mod interesant nu fac asta si cu Android, desi acolo Google percepe un comision identic de la ei.

Netflix: Este din nou GRATUIT, Iata ce Poti Vedea fara Cont

Netflix ofera gratuit in momentul de fata Stranger Things, Murder Mystery, Élite, Boss Baby: Back in Business, Bird Box, When They See Us, Love Is Blind, The Two Popes, Our Planet, si Grace and Frankie. Toate aceste titluri sunt disponibile fara plata in momentul de fata pentru oricine e interesat sa vada in mod gratuit filmele si serialele direct de pe website-ul sau, si va puteti bucura de ele chiar in acest moment, indiferent de unde le urmariti.

Netflix incearca orice pentru a mai convinge oamenii sa incerce platforma sa la nivel global, iar aceasta promotie e una dintre metodele cele mai bune de a creste cel putin interactiunea oamenilor cu platforma. Netflix nu e la prima initiativa prin care ofera continut gratuit pentru utilizatori din intreaga lume, si mai mult ca sigur nu va fi la ultima, iar asta pentru ca exista interes foarte mare pentru oameni de a vedea filme si seriale foarte bune.

Netflix are aceasta promotie disponibila, aparent, fara o perioada limita de timp, astfel ca ar trebui sa ne putem bucura de ea oricat dorim, dar desigur ca numarul titlurilor este unul destul de limitat.