iOS 13.7 a fost LANSAT de Apple, iata NOUTATILE Aduse

iOS 13.7

iOS 13.7 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru toate iPhone, iPad, si iPod Touch-urile compatibile, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata chiar acum de catre oricine este interesat, si exista un motiv bun pentru a face asta.

iOS 13.7 vine cu o mare imbunatatire pentru sistemul menit sa ne spuna daca am intrat in contact cu persoane infectate cu noul Coronavirus, acum acesta putand fi activat automat pentru a identifica posibile contacte, si a ne alerta daca autoritatile locale au o aplicatie speciala cu persoanele infectate.

iOS 13.7 aduce acest sistem integrat pentru utilizare directa fara o aplicatie locala a guvernului tarii in care ne aflam, deci el poate fi folosit de mai multa lume, insa utilitatea principala vine si cu suport de la autoritati, pentru a sti daca am intrat in contact cu o persoana infectata.

iOS 13.7 mai aduce si “noi abțibilduri Memoji și permite partajarea dosarelor de pe iCloud Drive din aplicația Fișiere. În plus, această actualizare corectează probleme și include îmbunătățiri.”

iOS 13.7 poate fi instalat chiar acum prin sistemul de actualizare OTA, sau Software Update, direct din iDevice-uri.