DIGI Mobil: MILIOANE de Clienti Vizati de o Veste IMPORTANTA

DIGI Mobil are milioane de clienti din toata Romania vizati de o veste foarte importanta, iata ce s-a facut pentru ei, si de ce se pot bucura acum.

DIGI Mobil completare

DIGI Mobil continua sa mearga pe o strategie pe care a aplicat-o cu succes in ultimuil an de zile, adica aceea de a tace si face, iar asa milioane de clienti au parte de o noua veste grozava, dar si foarte importanta. Cei de la DIGI Mobil au actualizat din nou hartile cu privire la acoperirea 2G/3G/4G din Romania, si asta pentru ca mai mult ca sigur au imbunatatit acoperirea, chiar daca e greu de observat diferentele, ei neavand un comparator al modificarilor.

DIGI Mobil are totusi foarte clar evidentiata evolutia acoperirii pentru reteaua 2G, care in momentul de fata este cea mai vasta din toata infrastructura operatorului, intrecand-o chiar si pe cea 4G, in multe zone din tara. Daca va veti uita la hartile cu acoperirile 2G si 4G, veti observa ca exista zone vaste in care prima retea ofera semnal, iar cea de-a doua nu, deci acei clienti ai DIGI Mobil au macar posibilitatea de a face apeluri telefonice, chiar daca nu au internet.

DIGI Mobil: MILIOANE de Clienti Vizati de o Veste IMPORTANTA

DIGI Mobil a investit foarte mult in crearea retelei 2G in Romania, ea fiind facuta in doar un an de zile de catre companie, ceva remarcabil daca ne gandim ca au fost investite si sume subtantiale de bani in asta. Dupa decizia de a nu cumpara Telekom, sau cel putin din ceea ce se stie acum, cei de la DIGI Mobil au investit masiv in a-si crea o infrastructura 2G, iar ea se intinde acum dintr-un colt in altul al tarii, acoperind aproape tot teritoriul deja.

DIGI Mobil nu s-a laudat prea mult cu aceasta retea, a anuntat la un moment dat ca o are activa, dar nu a oferit actualizari cu privire la acoperirea sa, chiar daca se pare ca acopera cam 90% din Romania cu ea in momentul de fata. DIGI Mobil reuseste sa rezolve totusi o problema foarte mare pe care o aveau clientii sai din Romania, mai exact cea a lipsei semnalului in interiorul cladirilor, iar asta pentru ca aceasta retea permite folosirea telefoanelor fara probleme.

DIGI Mobil va oferi mai mult ca sigur mai multe detalii cu privire la cresterea acoperirii retelei sale in momentul in care va considera ca acest lucru este oportun, dar e clar ca a facut progrese masive in ceea ce priveste acoperirea 2G.