Telekom: SURPRIZE Mari cu GRATUITATI pentru TOTI Clientii

Telekom are surprize foarte mari cu gratuitati pe masura pentru toti clientii sai din Romania, iata de ce se pot bucura chiar acum ei in tara.

Telekom promotionale

Telekom vrea sa transforme aceasta toamna intr-una memorabila pentru clientii sai din toata Romania, asa ca a decis sa le ofere acestora toate motivele sa profite de campaniile promotionale pe care operatorul le are in aceasta perioada. Concret, cei de la Telekom le ofera clientilor din toata Romania sute de premii pe care le pot castiga gratuit fara sa faca prea multe, dar suficient incat sa isi merite premiul, iar unele dintre ele sunt chiar interesante.

Telekom le ofera clientilor din Romania, in primul rand, posibilitatea de a castiga unul dintre cele 100 de vouchere Germanos, in valoare de 100 de LEI fiecare, doar prin simpla locare in aplicatia MyAccount, si personalizarea serviciilor. Garantat primesc un voucher in valoare de 100 de LEI la Germanos si cei care isi prelungesc un abonament la Telekom din aplicatia MyAccount, iar promotia e inca activa, deci nu s-au adunat inca 100 de castigatori.

Telekom: SURPRIZE Mari cu GRATUITATI pentru TOTI Clientii

Telekom le ofera inscrierea in tombola pentru alte premii mai mari celor care isi activeaza factura electronica, sau celor care aleg sa isi plateasca propria factura, sau factura unei persoane dragi prin aplicatia MyAccount. Reincarcarea unei cartele, indiferent daca e proprie, sau a altei persoane, aduce automat inscrierea pentru a castiga unul dintre premiile mai importante, deci nu trebuie sa faceti prea multa munca pentru a fi inscrisi in concurs.

Telekom ofera doua telefoane iPhone X de 256 GB, doua televizoare Philips 4K cu diagonala de 106 cm, si doua aspiratoare Xiaomi Viomi V2 Pro pentru cei care fac unul dintre ultimele lucruri direct din aplicatia MyAccount. Vorbim despre o oferta care cu greu poate fi trecuta cu vederea de catre oricine, mai ales ca vorbim despre telefoane mobile iPhone X care sunt oferite la acest concurs de catre cei de la Telekom, si stim prea bine ca ele nu sunt ieftine, chiar daca nu sunt cele mai recente modele.

Telekom desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati de ea inainte sa dispara in totalitate din website-ul operatorului, si sa regretati ca n-ati profitat in totalitate de ea.