BRD Romania: Doua PROBLEME ce ii ENERVEAZA pe Multi Clienti

BRD Romania are doua probleme serioase care ii enerveaza pe foarte multi dintre clienti, iata ce se intampla si ce trebuie sa stie romanii acum.

BRD Romania enervat

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu peste 2 milioane de clienti pe intregul sau teritoriu, insa pentru unii dintre ei exista si doua probleme care ii enerveaza destul de mult. Mai exact, prima dintre ele are legatura cu Apple Pay, care a fost lansat de catre BRD Romania pentru clienti cu nu foarte mult timp in urma, insa din pacate nu chiar asa precum si-ar fi dorit toti dintre acestia, dupa cum unii prea bine stiu deja.

BRD Romania ofera posibilitatea de a folosi Apple Pay in Romania, insa exclusiv cu cardurile Mastercard, nu si cu cele VISA, ceva ce, din cate stiu eu, nu exista la vreo alta banca din tara noastra in vreun asemenea mod. Cei de la BRD Romania limiteaza sever posibilitatea de a folosi Apple Pay prin refuzul de a oferi acces si clientilor cu carduri VISA la acest sistem, si desigur ca foarte muilti sunt suparati de decizia obtuza luata de catre banca.

BRD Romania: Doua PROBLEME ce ii ENERVEAZA pe Multi Clienti

BRD Romania nu are totusi doar aceasta problema, ci una si mai mare, iar asta pentru ca in cazul Android nu exista vreo optiune de plata cu telefonul, banca neavand o aplicatie pentru aceste telefoane care sa permita asa ceva. Practic, cei care au telefoane Android fie isi cumpara un iPhone, si isi fac un card Mastercard, fie nu au cum sa faca plati mobile la BRD Romania, ceea ce desigur ca nu e tocmai o atitudine pe care o banca ar trebui sa o aiba intr-o asemenea perioada.

Încă nu ți-ai înrolat cardul BRD Mastercard în Apple Pay? Grăbește-te! Plățile nu au fost niciodată mai rapide și mai sigure.

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Marţi, 1 septembrie 2020

BRD Romania are totusi alte strategii in ceea ce ii priveste pe clienti, iar oferirea unei varietati de servicii pentru platile mobile nu este tocmai ceea ce vad ei de la banca, iar asta ii supara pe multi. Desigur ca BRD Romania ar putea sa rezolve foarte usor lucrurile macar in ceea ce priveste telefoanele iPhone, cu includerea suportului pentru cardurile VISA, insa e improbabil ca acest lucru sa se intample prea curand, astfel ca multi au o asteptare lunga in fata.

BRD Romania nu a anuntat nici cand, sau daca, va oferi o solutie de plati mobile pentru Android, asa ca si din acest punct de vedere urmeaza o asteptare foarte lunga pentru multi dintre clienti.