BANCA Transilvania: Clientii UIMITI, ce Primesc GRATUIT Acum

BANCA Transilvania si-a uimit clientii din Romania cu un anunt surpriza facut astazi, iata ce ofera gratuit incepand din acest moment pentru noi.

BANCA Transilvania mobila

BANCA Transilvania a publicat astazi un mesaj care a uimit foarte multa lume, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit ceva ce putini credeau ca pot primi de la banca, dar daca sunteti dornici sa obtineti ceva scump, fara plata, acum e momentul. BANCA Transilvania a anuntat ca le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga un voucher in valoare de 3500 de euro pentru cumparaturi ce pot fi facute in magazinul online al Vivre.

BANCA Transilvania ofera un singur voucher pentru clientii dornici sa profite de acest concurs, deci vorbim despre o gratuitate insemnata care este disponibila pentru romani in momentul de fata. Voucherul in valoare de 3500 de euro poate fi folosit pentru orice fel de cumparaturi facute in cadrul magazinului online de mobila din Romania, si aveti de acolo ce sa alegeti pentru a va decora casa fix in stiluil pe care vi-l doriti voi, fara prea muilt efort.

BANCA Transilvania: Clientii UIMITI, ce Primesc GRATUIT Acum

BANCA Transilvania le cere romanilor sa-i spuna pe instagram ce anume si-ar cumpara in valoare de 3500 de euro cu acel voucher pentru magazinul online al Vivre, si sunt automat inscrisi in concurs, daca mai si urmaresc contul bancii. Practic, nu trebuie sa faceti prea multe pentru a avea sansa de a castiga acel voucher de la Vivre, care are si o valoare uriasa, BANCA Transilvania incercand sa faca totul cat mai simplu pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa se poata bucura de aceasta promotie importanta aflata inderulare.

Tu ai văzut concursul nostru de pe Insta BT? 🙈 👉🏻 urlgeni.us/instagram/aDp1

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 2 septembrie 2020

BANCA Transilvania nu mai desfasoara concursurile sale importante doar pe Facebook, asa cum a facut pana in momentul de fata, ci a inceput sa acorde atentie si retelei de socializare Instagram, ceea ce bucura si utilizatorii care sunt activi acolo. Premiul oferit de catre cei de la BANCA Transilvania este unul dintre cele mai importante pe care le-a oferit pana in momentul de fata pentru clienti, cel putin din punct de vedere al valorii totale.

BANCA Transilvania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ea, ar fi bine sa profitati de oferta cat inca mai aveti ocazia de a o face.