Netflix: SURPRIZE pentru Romani, Anunt OFICIAL al Companiei

Netflix a anuntat astazi o serie de surprize extrem de interesante pentru abonatii sai din toata Romania, iata cu ce vrea sa ne bucure compania americana.

netflix reinceput

Netflix termina din nou saptamana cu vesti foarte bune pentru toti abonatii sai din Romania, iar asta in conditiile in are vorbim despre noi schimbari bune facute pentru noi, si asta este vestea cea mai buna. Cei de la Netflix au anuntat noile filme si seriale care au fost lansate in platforma saptamana aceasta, dar si ceea ce urmeaza sa ajunga pentru noi in cursul saptamanilor urmatoare, si exista cateva intrari de care ar trebui sa fim interesati.

Netflix a anuntat ca mult asteptatul film Away a fost in sfarsit lansat in cursul zilei de ieri pentru abonatii din Romania, impreuna cu I’m Thinking of Ending Things, dar si Spirit Riding Free: Riding Academy: Part 2. Separat de aceste titluri, tot saptamana aceasta au fost lansate in cadrul platformei inclusiv Bookmarks: Celebrating Black Voices, Felipe Esparza: Bad Decisions, La Partita, sau The Boss Baby: Get That Baby!.

Netflix: SURPRIZE pentru Romani, Anunt OFICIAL al Companiei

netflix reinceput filmari

Netflix a anuntat deasemenea ca True: Friendship Day a fost lansat impreuna cu Bad Boy Billionaires: India, Chef’s Table: BBQ, Freaks – You’re One of Us, Afons Padilha: Alma de Pobre, Love, Guaranteed, si Young Wallander. Pentru saptamanile urmatoare, cei de la Netflix anunta ca vom avea disponibile filmele The Babysitter: Killer Queen, Criminal 2, Emily in Paris, The Haunting of Bly Manor, The Queen’s Gambit, iar in viitor va veni si sezonul 2 al Ragnarok.

Netflix pregateste foarte multe noutati interesante pentrua bonatii din intreaga lume, compania americana avand o serie interesanta de titluri pe care le pregateste deja pentru a fi lansate pentru abonatii sai. Vorbim despre surprize care vor fi oferite atat in Romania, cat si in diverse alte zone de pe glob, dar desigur ca este nevoie de timp ca productia pentru ele sa fie finalizata, iar lansarile sa aiba loc normal, asa cum isi doreste compania americana.

Netflix a reinceput incet, incet, sa aprobe initierea productiei pentru o gama variata de titluri la care lucra inainte ca pandemia de Coronavirus sa inceapa, astfel ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem ce surprize a mai pregatit.