Orange: Anuntul GROZAV, ce a LANSAT pentru Clientii Romani

Orange a facut un anunt grozav pentru clientii sai din Romania, iata ce a dezvaluit operatorul de telecomunicatii, si cat de mult conteaza pentru noi.

orange mamaia

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, avand peste 10 milioane de clienti pentru serviciile pe care le ofera, si desigur ca este in plin proces de expansiune in intreaga tara. Cei de la Orange au anutat recent si faptul ca au extins acoperirea 5G pentru tot Bucurestiul, ceva ce desigur ca a bucurat multa lume, insa acum vine un alt anunt foarte bun pentru utilizatorii din Constanta, de aceasta data.

Orange a anuntat ca a extins acoperirea 5G pentru utilizatorii din Mamaia, iar mai jos puteti vedea cateva teste facuta de catre operator pe infrastructura de acolo, rezultatele fiind unele chiar impresionante. Orange ne arata ca reteaua sa 5G este capabila sa atinga viteze de pana la aproape 900 Mbps pe telefoanele Samsung GALAXY Note 20 Ultra, desigur pe o retea goala, pentru ca nu exista in momentul de fata mai nimeni care sa o foloseasca.

Orange: Anuntul GROZAV, ce a LANSAT pentru Clientii Romani

Orange a anuntat totusi de la bun inceput faptul ca reteaua sa 5G ofera viteze de navigare pe internet de pana la 1.2 Gbps, iar 900 Mbps la nivelul utilizatorului este ceva ce nu parea chiar atat de posibil pentru multi. Orange reuseste totusi sa ne surprinda intr-un mod pozitiv cu reteaua sa 5G, una in care investeste foarte multi bani, si una cu care mai mult ca sigur ca se va mandri in momentul in care va fi facuta si licitatia frecventelor 5G.

Super viteze 5G cu Samsung Note 20 Ultra 5G pe plaja H2O, la Orange Summer Sessions. 🚀🔝#orangeevents #staysafe

Publicată de Orange pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

Orange are cea mai rapida retea 4G din Romania, si cu cea mai mare acoperire, iar acum vrea sa castige acelasi titlu inclusiv pentru reteaua 5G, dar deocamdata e imposibil de stabilit vreun “castigator” din moment ce totul e facut pe vechile frecvente 4G. Cei de la Orange au totusi un avantaj in ceea ce priveste viteza, in timp ce DIGI are marele avantaj in ceea ce priveste acoperirea, avand cea mai extinsa retea 5G la nivel national in momentul de fata.

Orange va continua sa investeasca in reteaua sa 5G din Romania, ceea ce e perfect normal, si asta inseamna ca vom avea parte de experiente si mai bune in viitor pentru folosirea sa de pe telefoanele mobile.