CEC Bank: Vestea GROZAVA pentru Clientii din TOATA Romania

CEC Bank are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a anuntat banca, si cat de mult conteaza pentru toata lumea in acest moment.

CEC Bank rapiditate

CEC Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu milioane de clienti in toata tara, iar multumita acestui numar mare de persoane care ii folosesc serviciile, ea poate sa le ofere inclusiv o serie de beneficii speciale. Cei de la CEC Bank vorbesc astazi despre un serviciu care este disponibil special pentru cei care primesc bani din strainatate, el avand denumirea Transfer Rapid, si fiind gandit pentru ca romanii sa poata primi rapid bani de oriunde din lume.

CEC Bank ofera acest serviciu pentru transferurile de bani catre conturile din tara noastra, facute din alte tari europene, banii fiind transferati mai rapid decat in mod normal pentru cei interesati sa ii primeasca. CEC Bank a avut intotdeuana servicii speciale pentru primirile de bani din strainatate, iar ceea ce vedem aici este o incercare de a imbunatati experienta de care au parte clientii care in momentul de fata au nevoie sa primeasca foarte rapid bani de oriunde.

CEC Bank: Vestea GROZAVA pentru Clientii din TOATA Romania

CEC Bank are o pagina speciala in care ofera informatii cu privire la acest serviciu de transfer rapid de bani, iar acolo puteti afla toate detaliile necesare, inclusiv comisioanele ce trebuie platite pentru acest sistem. E normal ca CEC Bank sa nu permita transferurile rapide de bani fara sa aiba si comisioane pe masura pentru ele, deci e bine sa va asteptati inclusiv la acest lucru in momentul in care alegeti sa transferati banii in acest mod.

Vrei să le trimiți bani celor de acasă? ✈️ Poți face acest lucru instant și sigur datorită tehnologiei, prin…

Publicată de CEC Bank pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

CEC Bank ofera aici si o alternativa la serviciile clasice de transferuri de bani, cum sunt Western Union, sau Moneygram, astfel ca e posibil ca preturile sa fie totusi mai mici decat in cazurile vechi de transferuri. Mai mult decat atat, CEC Bank au avut oricum parteneriate cu unele banci din Europa pentru comisioane mai mici la transferurile de bani, astfel ca cel mai probabil vorbim acum despre o continuare a acestei idei care a venit de la banca.

CEC Bank ofera serviciul pentru conturile clientilor sai din toata Romania, cand primesc bani de la persoane aflate in afara tarii, asa ca trebuie doar sa verificati detaliile in care oferta este disponibila pentru noi toti.