Fortnite: Noua Locatie SURPRIZA de la Epic pentru Jucatori

Fortnite colectie

Fortnite are parte de o noua surpriza extrem de interesanta pregatita de catre cei de la Epic Games pentru toti jucatorii, ea venind sub forma unei locatii speciale care se numeste “The Collection”, aceasta fiind deja integrata in serverele pe care se joaca oamenii din lumea intreaga chiar acum.

Fortnite are deja in aceasta noua locatie un Collector’s Museum, adica un muzeu in care gasim o colectie cu unele dintre cele mai importante, dar si rare, obiecte care exista in momentul de fata in univers pentru oameni, totul avand legatura cu universul Marvel, si filmele din seria Avengers: Infinity War.

Fortnite are acest muzeu disponibil in zona muntilor din apropierea Catty Corner, insa din pacate deocamdata nu exista prea multe obiecte care sa poata fi luate de acolo, iar asta pentru ca Epic Games probabil inca nu vrea sa le ofere utilizatorilor prea multe din acest punct de vedere.

Fortnite a adaugat acest model ca o aparenta sectiune minora care ar fi fost rupta dintr-o cladire mult mai mare, ea avand totusi 2 etaje, dar acolo sunt incluse obiecte de colectie din lumea Fortnite, si nu din lumea Marvel, asa cum se asteptau multi dintre jucatorii care l-au vizitat deja.

Fortnite va avea mai mult ca sigur adaugate o serie de obiecte foarte interesante in aceasta noua locatie speciala, insa cat de repede vor ajunge ele, sau nu, e intr-o foarte mare masura influentat de catre cei de la Epic Games, si nu de catre jucatori.