RCS & RDS: Anunt pentru MILIOANE de Romani, ce este GRATUIT

RCS & RDS a facut un anunt foarte important pentru milioane de clienti din Romania, iata ce este oferit gratuit pentru toti dintre ei chiar acum.

433041

RCS & RDS a facut astazi un anunt foarte important care vizeaza milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca le ofera in mod gratuit ceva ce foarte putini dintre ei sperau ca vor primi, dar ceva ce pana la urma le poate aduce mari beneficii. Cei de la RCS & RDS au anuntat ca seria Top Gear a revenit la History, si e vorba despre cea veche, nu vreuna dintre cele noi, iar multumita ei clientii companiei din Romania pot castiga gratuit cateva premii interesante.

RCS & RDS le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga un smartwatch Garmin, sau una dintre cele doua camere auto Garmin daca urmaresc Top Gear la postul de televiziune History in perioada urmatoare. RCS & RDS le cere clientilor din toata Romania sa isi activeze si contul DIGI Online pentru a putea participa la acest concurs, iar mai apoi sa raspunda la o intrebare foarte simpla, al carei raspuns e stiut de catre orice fan al emisiunii.

RCS & RDS: Anunt pentru MILIOANE de Romani, ce este GRATUIT

RCS & RDS ofera posibilitatea de a participa la concurs doar cu DIGI Online activ in contul pentru care se face inregistrarea in concurs, fiind necesara oferirea unui ID de client pentru a putea activa acea inregistrare de catre voi. Vorbim despre o metoda interesanta prin care cei de la RCS & RDS le cer clientilor sa se inregistreze in acest concurs pe care l-au lansat pentru clientii din toata Romania, milioane de oameni putand intra in lupta pentru premii.

RCS & RDS ofera DIGI Online in mod gratuit pentru oricare dintre milioanele de clienti din toata Romania, astfel ca oricine poate raspunde la intrebare, si se poate inscrie in concurs pentru a castiga in mod gratuit oricare dintre aceste premii. Surprizele pe care le ofera cei de la RCS & RDS pentru participarea la concurs sunt interesante, si ar trebui sa profitati de ele pentru ca vorbim despre premii care nu sunt tocmai chiar atat de ieftine pentru noi.

RCS & RDS desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, iar daca nu veti participa la el, exista sanse foarte mari sa regretati ca n-ati avut macar sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc.