ING Bank: Mesajul de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank are un mesaj de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce spune banca acum pentru toti cei care-i folosesc serviciile in tara.

ING Bank detectare

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu foarte multi clienti care ii folosesc in momentul de fata serviciile in toata tara, iar pentru ei banca vine si cu un mesaj extrem de important. Cei de la ING Bank le vorbesc clientilor din Romania despre importanta protejarii datelor pe care le au pentru a nu risca sa aiba banii furati din conturi, iar banca sa nu ii poata ajuta sa isi recupereze pierderile inregistrate din aceasta cauza.

ING Bank le recomanda clientilor sa fie foarte atenti la atacurile de tip phishing, cele care pot genera cele mai mari pierderi pentru ei, din pacate, acestea fiind si foarte usor de realizat de catre hackeri. ING Bank spune ca are un sistem care prevede o serie de masuri standard pentru a reactiona in cazul in care clientii sunt victimele unor atacuri de tip phishing, si e bine sa stiti ceea ce urmeaza sa se intample cu ale voastre conturi daca sunteti atacati.

ING Bank: Mesajul de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank le spune intai clientilor sa nu acceseze link-uri din email-uri necunoscute, sa nu isi divulge datele personale la telefon, sau prin email, ori pe website-uri a caror identitate nu o cunosc in totalitate. In aceeasi masura, nici macar la telefon nu ar trebui sa faca romanii acest lucru, iar asta pentru ca persoana care ii apeleaza poate fi oricine, si ii poate lasa fara bani, in cazul in care ei nu sunt atenti si furnizeaza date sensibile catre infractori.]

ING Bank spune ca are sisteme speciale capabile de a detecta in timp real orice fel de atacuri care sunt facute impotriva clientilor de catre hackeri, si blocheaza automat accesul la conturi, sau alte servicii, cand detecteaza accesul neautorizat. Masurile de securizare pentru logare in conturile online sunt deja impuse de ceva vreme de catre cei de la ING Bank, clientii avand fie generatoare de token-uri, sau primind prin SMS datele de logare online.

ING Bank spune totusi ca indiferent cate masuri de securitate ar implementa, clientii trebuie sa fie foarte vigilenti, si sa nu se lase pacaliti de hackerii care incearca cu orice pret sale fure datele.