iPhone 12: Functia IMPORTANTA care este LIMITATA pentru Utilizatori

iPhone 12 Functia IMPORTANTA LIMITATA

iPhone 12 va veni cu o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, insa din pacate ea urmeaza sa fie limitata pentru doar unele tari de pe glob, iar asta va supara cu siguranta foarte multe persoane, asa cum s-a intamplat si cu alte modele lansate inaintea acestora.

iPhone 12 urmeaza sa aiba integrata tehnologia mmWave 5G de catre compania Apple, insa din pacate se pare ca ea va fi limitata doar la SUA, Coreea de Sud si Japonia, adica exact tarile in care operatorii de telecomunicatii au investit in aceasta tehnologie destul de scumpa, in final.

iPhone 12 nu va avea aceasta tehnologie implementata si pentru alte tari, iar asta din cauza costurilor mari de integrare in retele, iar cei de la Apple nu vor sa faca telefoane prea scumpe pentru chiar toata lumea, asa ca vor limita accesul la ea doar in tarile in care va fi cu adevarat utila.

“Sursa spune că doar cel mai mare telefon din linie are spațiu în interior pentru proiectarea antenei speciale necesare pentru valurile milimetrice și bateria mai mare necesară pentru a se potrivi cu consumul semnificativ de energie al valului milimetric. De asemenea, doar versiunile SUA, Coreea și Japonia ale Pro Max vor accepta 5G cu valuri milimetrale.”