Telekom: Anuntul IMPORTANT care a SURPRINS foarte Multa Lume

Telekom are astazi un anunt foarte important care a surprins si foarte multa lume, iata ce s-a intamplat, si cat de mult conteaza asta pentru noi.

telekom neatras

Telekom este unul dintre marii operatori de telecomunicatii din tara noastra, cu milioane de clienti care ii folosesc serviciile, insa compania cauta in mod constant sa-si extinda baza de utilizatori, atat de mult cat este posibil. Ei bine, in ciuda ofertelor foarte bune pe care cei de la Telekom le-au facut pentru clientii din toata Romania, in august n-au reusit sa se apropie mai mult de cei de la DIGI in materie de portari pentru numerele de telefonie fixa, si mobila.

Telekom a reusit sa atraga in retea doar 19,044 de numere de telefonie mobila, doar doua treimi din ceea ce a facut DIGI, diferenta dintre cele doua companii fiind uriasa, chiar daca la oferte lucrurile nu stau chiar la fel. Cei de la Telekom au oferte tot mai bune la portare, insa in ciuda acestui lucru, nu reusesc totusi sa se apropie de DIGI cand vine vorba despre atragerea de noi clienti in reteaua lor, ceea ce desigur ca va aduce si mai multe oferte de la ei.

Telekom: Anuntul IMPORTANT care a SURPRINS foarte Multa Lume

Telekom incearca in mod constant sa aiba oferte mai bune decat cei de la DIGI in Romania, si incearca sa atraga tot mai multi clienti in reteaua lor, dar din pacate eforturile nu sunt chiar totdeauna incununate de succes. Telekom are preturi foarte mici la foarte multe produse, si incearca sa le ofere clientilor oferte si mai bune, dar cu toate acestea, in materie de portari inca raman in urma celor de la DIGI, diferenta fiind una destul de mare.

Telekom a initiat la inceputul acestui an o ampla campanie de a atrage noi clienti in retea prin portare, insa pana in momentul de fata nu a avut chiar succesul pe care il asteptau destul de multi oameni. Telekom s-a apropiat la un moment dat extrem de mult de DIGI in materie de portari in Romania, dar din acel punct lucrurile n-au mai mers in directia pe care o astepta compania, numarul de portari ramanand in mod constant sub cel al DIGI.

Telekom ramane totusi ferma pe pozitii, si vrea sa ofere doar cele mai bune si mai ieftine servicii posibile, ceea ce ar trebui sa ne aduca oferte foarte bune pentru serviciile pe care le ofera in Romania compania in urmatorii ani.