Guvernul Romaniei: piscinele interioare raman in continuare inchise

Guvernul Romaniei piscinele interioare

Guvernul Romaniei a anuntat o noua decizie in plina pandemie de Coronavirus, si este una care are menirea de a continua sa mentina numarul infectarilor la o valoare constanta, chiar daca peste 1000 zilnic, piscinele interioare ramanand in continuare inchise in Romania.

Guvernul Romaniei spune ca riscul de infectare cu noul Coronavirus la piscinele interioare este mare pentru ca nu se poate pastra distantarea fizica, ceea ce nu e tocmai nou spus pentru romanii din toata tara, dar e important ca toata lumea sa inteleaga acest lucru in momentul de fata.

“Hotelurile sunt deschise, restaurantele sunt deschise, rămâne problema piscinelor. Nu este oportună în acest moment deschiderea piscinelor interioare, întrucât este dificil să păstrezi distanţarea fizică, pentru a evita propagarea virusului. Acest lucru este valabil şi în cazul procedurilor balneare care implică bazinele cu apă. În schimb, în restaurante sunt spaţii bine delimitate. a declarat Razvan Parjol, secretar de stat in Ministerul Economiei.”