Facebook: Decizia CONTROVERSATA care va Enerva foarte Multa Lume

facebook vaccin coronavirus

Facebook a luat o noua decizie foarte controversata care cu siguranta va enerva extrem de multa lume, iar asta pentru ca voribm despre ceva ce pare facut a fi impotriva oamenilor, si nu pentru a ii ajuta sa duca o viata mai buna in aceasta perioada dificila.

Facebook nu va cenzura postarile care indeamna lumea sa nu se vaccineze impotriva noului Coronavirus, sau cel putin asta a declarat Mark Zuckerberg, presedintele companiei americane, si desigur ca asta va enerva multi oameni care stiu ca vaccinarea e necesara.

Facebook readuce in atentie faptul ca nu vrea sa fie un arbitru in aceste probleme globale cu care se confrunta omenirea, iar asta in ciuda faptului ca oamenii sunt extrem de usor de influentati de minciunile care se propaga prin intermediul retelei de socializare.

“Șeful Facebook a spus că nu va elimina postările anti-vaxxer, chiar dacă principalii experți în virusuri își exprimă optimismul prudent că o vaccinare Covid-19 poate deveni disponibilă la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor. ‘Dacă cineva subliniază un caz în care un vaccin a cauzat rău sau că este îngrijorat de asta – știi, este un lucru dificil de spus din perspectiva mea că nu ar trebui să ai voie să exprimi deloc.'”