ALTEX: Anuntul IMPORTANT, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

ALTEX are un anunt important pentru clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru foarte multi dintre ei, si cum profiti acum.

ALTEX cupoane

ALTEX are un anunt important pentru romanii din toata tara, si e bine sa stiti ce anume este oferit gratuit de catre banca pentru toata lumea in momentul de fata, pentru ca vorbim despre o surpriza extrem de interesanta acum. Mai exact, cei care au cumparat in ultima perioada de la ALTEX anumite produse de la Whirlpool au sansa de a primi in mod gratuit un voucher in valoare de 500 de LEI daca aleg sa lase un review pentru produsul pe care l-au cumparat.

ALTEX vine cu aceasta promotie foarte interesanta pentru clientii sai din toata tara deoarece exista destui romani care au cumparat produse Whirlpool, insa nu toti aleg sa si lase review-uri pentru ele, fie ca e vorba despre unele bune, sau rele. Indiferent ce review vreti sa lasati pentru produsul Whirlpool pe care l-ati cumparat, cei de la ALTEX promit ca va inscriu in concursul pentru a castiga unul dintre cele 5 vouchere in valoare de 500 LEI fiecare.

ALTEX: Anuntul IMPORTANT, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

ALTEX cupoane whirlpool

ALTEX are o promotie extrem de interesanta intr-o tara in care oamenii nu lasa review-uri pentru produsele pe care le cumpara, insa daca alegeti sa faceti acest lucru, atunci aveti ocazia de a primi gratuit ceva care va poate fi de mare folos. ALTEX desfasoara acesta campanie doar pentru achizitiile anumitor produse de la Whirlpool, care s-au desfasurat din data de 1 mai si pana in momentul de fata, deci exista multi romani care se pot inscrie in concurs.

ALTEX desfasoara in mod regulat diverse promotii in Romania, insa aceasta este una dintre cele mai interesante, premiile oferite gratuit fiind si ele foarte utile pentru foarte multi dintre romani. Desigur ca trebuie sa va incadrati in regulile impuse de catre ALTEX pentru acest concurs, insa daca asta se intampla, atunci nu aveti ce pierde, si ar fi bine sa nu ratati ocazia de a castiga un premiu care va poate ajuta la viitoarele cumparaturi.

ALTEX desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati de ea, ar trebui sa profitati de ocazie cat inca mai exista posibilitatea de a castiga vreunul dintre vouchere.