Raiffeisen Bank: Mesaj SPECIAL ce-i Vizeaza pe TOTI Romanii

Raiffeisen Bank are un mesaj special pentru toti romanii din toata tara, iata ce transmite banca pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii acum.

Raiffeisen Bank interviuri

Raiffeisen Bank are un nou mesaj special care ii vizeaza pe toti romanii din tara noastra, si vorbim despre ceva ce ar fi bine sa stii indiferent daca esti client al bancii, sau nu. Cei de la Raiffeisen Bank ne anunta ca vineri seara vor publica o noua sesiune de interviuri, doar ca de aceasta data ele vor avea in centru oamenii din spatele concursului George Enescu, si vorbim despre o serie de infomatii de exceptie.

Raiffeisen Bank continua practic seria evenimentelor culturale care au fost create pentru toti romanii din tara, insa spre deosebire de piesele de teatru, acum ne arata interviuri facute cu oamenii care stau in spatele unui festival important. La fel ca si in celelalte cazuri, cei de la Raiffeisen Bank spun ca totul va fi transmis in direct pe internet incepand cu ora 19:30, doar ac vorbim despre ziua de vineri, si nu despre weekend.

Raiffeisen Bank: Mesaj SPECIAL ce-i Vizeaza pe TOTI Romanii

Raiffeisen Bank ne-a obisnuit pana in momentul de fata cu transmisiuni pentru piese de teatru prin intermediul website-ului sau, insa acum incearca sa ne prezinte si ce e in spatele unui festival de muzica. Puteti vedea mai jos si descrierea celor de la Raiffeisen Bank cu privire la ceea ce urmeaza sa vedem in cursul zilei de vineri, si vorbim despre o initiativa foarte interesanta care ar putea aduce si multa bucurie pentru si mai multi romani.

Interviurile Enescu: despre secretele muzicienilor și muzicii🎻💛 Vineri seară, de la 19:00, te invităm intri în…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Joi, 10 septembrie 2020

Raiffeisen Bank ne prezinta aici interviuri facute in cursul anului 2018, cand nu exista vreo pandemie de Coronavirus care sa blocheze intreaga lume, dar dragostea pentru muzica ar trebui sa fie cel putin la fel de bine reprezentata. Raiffeisen Bank a incercat sa arate lumii intregi ce inseamna sa sustii un eveniment de muzica de acest gen, si e bine sa aveti inclusiv o prezentare din interior pentru munca depusa in ideea sustinerii unui asemenea concurs.

Raiffeisen Bank urmeaza sa ofere toate interviurile incepand cu data de vineri, de la ora 19:30, asa ca ramane doar sa asteptam pana in momentul in care in website-ul bancii totul va fi disponibil pentru romanii interesati sa urmareasca interviurile.