BANCA Transilvania: URIAS Anunt, este GRATUIT pentru Clienti

BANCA Transilvania are un important anunt pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru ei, si cat de mult conteaza.

BANCA Transilvania blana

BANCA Transilvania are un anunt grozav astazi pentru toti clientii sai din Romania, unul care mai mult ca sigur va fi de foarte mare interes pentru foarte multa lume, pentru ca vine si cu ceva gratuit. Cei de la BANCA Transilvania au decis sa organizeze o noua runda a BT Pay Day, concursul lor obisnuit in cadrul caruia le ofera clientilor posibilitatea de a participa pentru a castiga premii ce de multe ori sunt destul de valoroase.

BANCA Transilvania a decis astazi sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga un voucher in valoare de 500 de LEI la magazinul online care vinde haine sub brand-ul blana, astfel ca veti avea ce sa va cumparati daca sunteti interesati de oferta aceasta. Vorbim despre un nou concurs pe care BANCA Transilvania il organizeaza pentru cei care au aplicatia BT Pay instalata in telefoanele proprii, si fac tranzactii cu ea.

BANCA Transilvania: URIAS Anunt, este GRATUIT pentru Clienti

BANCA Transilvania le permite clientilor din toata Romania sa se inscrie pentru a participa la concurs prin simpla efectuarea de tranzactii intre conturi, efectuarea de plati de orice fel, sau chiar efectuarea de donatii catre orice fel de ONG listat in aplicatie. Cei de la BANCA Transilvania au organizat in fix acelasi mod si celelalte concursuri BT Pay Day pana in momentul de fata, deci nu vorbim despre nimic diferit fata de ceea ce ati mai experimentat, daca ati mai participat la concursuri.

𝐁𝐓 𝐏𝐚𝐲 𝐃𝐚𝐲 e aici și de data asta avem pentru tine un voucher în valoare de 500 de lei la blană. 🙌🏻Stii deja, o plată cu telefonul și intri automat în concurs, fie dacă plătești cu #BTPay sau #ApplePay. 🤩

Publicată de Banca Transilvania pe Joi, 10 septembrie 2020

BANCA Transilvania le ofera oricaror clienti din Romania posibilitatea de a participa la acest concurs pentru a castiga voucher-ul care este disponibil, insa vorbim doar despre unul singur, nu despre mai multe, asa ca sansele scad in functie de numarul de participanti. Daca se inscrie multa lume pentru a participa la concurs, sansele voastre de a castiga scad subtantial, dar daca nu participati, e posibil sa regretati ca ati ratat sansa de a castiga un asemenea premiu.

BANCA Transilvania are activ acest concurs doar in cursul acestei zile pentru cei care folosesc aplicatia BT Pay pe iPhone si Android, deci daca vreti sa participati, ar trebui sa o faceti in momentul de fata.