DACIA Duster 3: Marea SCHIMBARE La care NU Te-ai fi Asteptat

DACIA Duster 3 are parte de o mare schimare la care nu te-ai fi asteptat inainte ca masina sa fie anuntata pentru lansare, iata ce va veni nou.

DACIA Duster 3 agresivitate

DACIA Duster 3 este urmatorul model de SUV la care DACIA lucreaza in momentul de fata, el urmand a fi lansat undeva in cursul urmatorilor ani, sau cel putin asta ne spune mai toate zvonurile venite de la presa franceza. Inainte ca asta sa se intample, DACIA Logan 3 ne arata unele dintre schimbarile care vor ajunge in DACIA Duster 3, si noua masina a fost in mod oficial dezvaluita deja de catre producator, chiar daca doar la exterior.

DACIA Duster 3 este inca in lucru la DACIA, insa este 100% sigur faptul ca design-ul interior si exterior al masinii va fi extrem de mult modificat inainte ca seria de masini sa fie lansate, iar daca va uitati la ceea ce a fost pregatit pentru DACIA Logan 3, va puteti face o idee cu privire la viitor. DACIA Duster 3 va veni in mod sigur cu noile faruri care au un design ce imita litera Y, acesta fiind facut popular de catre alti producatori pana acum, in special Volvo, dar il vom vedea inclusiv la masinile DACIA.

DACIA Duster 3: Marea SCHIMBARE La care NU Te-ai fi Asteptat

DACIA Duster 3 agresivitate design

DACIA Duster 3 va avea deasemenea si un design mult mai agresiv decat cel folosit pentru actualele modele de masini ale producatorului de la Mioveni, ceea ce este de asteptat pentru a aduce mai multa modernitate pentru masini. Mai mult decat atat, v-am prezentat ieri inclusiv o imagine cu interiorul DACIA Logan 3, si ati vazut ca bordul a fost foarte mult modificat, iar la DACIA Duster 3 vom vedea cel mai probabil ceva foarte similar in momentul in care va fi lansat.

DACIA Duster 3 va imprumuta mai mult ca sigur multe elemente de design de la noua serie de Logan-uri care este pregatita pentru a fi pusa in vanzare, si asta e perfect normal pentru ca DACIA refoloseste multe elemente in masini. Pana acum noile modele de Logan au fost foarte bine primite de catre fanii DACIA, iar DACIA Duster 3 va fi mai mult ca sigur primita la fel de bine daca va veni cu aceleasi noutati majore pentru clienti.

DACIA Duster 3 ar putea fi lansata undeva prin 2023, sau 2024, insa multe depind si de felul in care vor evolua vanzarile noilor modele de masini pana in momentul in care vor fi in mod oficial prezentate de catre producatorul de la Mioveni pentru clientii din Europa, si nu numai.