Nelu Tataru: Pandemia de Coronavirus e intr-o zona de platou in Romania

nelu tataru platou coronavirus

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, a declarat in cursul serii trecute ca Romania inca a ramas intr-o zona de platou in ceea ce priveste pandemia de Coronavirus, dar un platou care ne aduce fluctuatii in ceea ce priveste cazurile noi, din pacate pentru toata lumea.

Nelu Tataru spune din nou ca luna septembrie va fi una foarte grea, una in care vor trebui respectate cu strictete regulile de protectie impotriva pandemiei de Coronavirus, mai ales ca va incepe scoala in 14 septembrie, iar pe 27 septembrie urmeaza sa aiba loc si alegerile locale.

“Noi suntem într-un platou, într-un platou din ăla dinţat, să-i spunem, al celei de-a doua faze sau a doua cocoaşă din primul val. Este o lună grea luna septembrie, prin precauţiile pe care trebuie să le asumăm şi să le respectăm toţi.

Am avut un 1 septembrie cu reluarea activităţii în restaurante, cu reluarea activităţilor în teatre şi cinematografe, cu reîntoarcerea populaţiei din concedii şi aglomerarea transportului în comun.

Va urma 14 septembrie cu deschiderea şcolilor, iar, la fel, o supraaglomerare a transportului în comun, o lună de campanie electorală, alegerile de pe 27. Sunt nişte reluări de activităţi pe care le-am preconizat în contextul respectării unor norme.”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății participa emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu, la Digi24

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății participa emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu, la Digi24

Publicată de Ministerul Sănătăţii – România pe Miercuri, 9 septembrie 2020