Kaufland: Anunt URIAS cu o Veste GROZAVA pentru TOTI Romanii

Kaufland a facut un anunt urias cu o veste grozava pentru toti romanii din tara, iata ce a pregatit lantul de hypermarket-uri pentru toata lumea.

kaufland german

Kaufland a facut astazi un anunt cu o veste grozava pentru toti romanii din toata tara, lantul de hypermarket-uri dezvaluind ceva ce mai mult ca sigur va bucura foarte multa lume, mai ales ca vorbim despre ceva inedit. Cei de la Kaufland ii anunta pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca in magazinele lor sunt disponibile tot timpul anului nu mai putin de 1600 de produse care cu specific german, deci puteti incerca bucataria germana oricand vreti.

Kaufland prezinta mai jos cateva dintre aceste produse care sunt disponibile in momentul de fata pentru clientii din toata tara in oricare dintre magazinele sale din Romania, insa desigur ca totul doar in limita stocurilor disponibile. Kaufland incearca sa le ofere clientilor sai o varietate cat mai mare de produse pentru a se bucura de surprize bune de fiecare data cand ajung in magazinele sale, iar ceea ce vedem aici e o veste foarte interesanta.

Kaufland: Anunt URIAS cu o Veste GROZAVA pentru TOTI Romanii

Kaufland are produse de diverse tipuri in magazinele sale de pe intregul intins al tarii, si prezenta celor germane e normala pentru ca vorbim despre un lant de hypermarket-uri care a pornit din Germania, nu din Romania. Cei de la Kaufland prezinta mai jos cateva produse comestibile pe care le vand tot timpul anului, insa pentru ca vorbim despre 1600 de produse care sunt disponibile la ei, exista si multe altele, de diverse alte tipuri.

Willkommen in Deutschland!🇩🇪🍺🥨Gustă din cele 1600 de produse cu specific german disponibile tot timpul anului în magazinele noastre.😃

Publicată de Kaufland Romania pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Kaufland nu este singurul lant german de hypermarket-uri din Romania, insa este cel care are cea mai variata gama de produse din Germania, desi nici cei de la LIDL nu au putine oferte cu acest tip de produse. Existenta acestor produse cu specific german tot timpul anului la Kaufland este o veste foarte buna pentru cei care gasesc produse care le sunt pe plac, iar asta pentru ca pot sa le incerce oricand doresc, atat timp cat le gasesc in stoc.

Kaufland nu a anuntat deocamdata daca va mai si extinde varietatea de produse care sunt disponibile pentru clientii sai din toata Romania, insa desigur ca orice este posibil in aceasta perioada.