RCS & RDS: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

RCS & RDS este iar in centrul unei atentionari foarte importante pentru toti romanii, nu doar clientii sai, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

RCS & RDS inselati

RCS & RDS este in centrul unei atentionari de ultima ora care ii vizeaza nu doar pe clientii sai din toata Romania, ci pe toti romanii care in momentul de fata navigheaza pe internet, si mai folosesc si retelele de socializare. Imaginea celor de la RCS & RDS este in continuare folosita pentru campanii inselatoare de catre persoane necunoscute, iar unul dintre romanii care au ajuns la o asemenea campanie frauduloasa a publicat si o imagine cu ceea ce a gasit.

RCS & RDS are imaginea folosita de catre hackeri in cadrul unei campanii prin care li se promite oamenilor ca vor primi telefoane iPhone 11 daca se inscriu intr-un fals concurs, si platesc o falsa taxa de transport pentru telefon. Cam asa se desfasoara toate campaniile de acest gen care sunt desfasurate in Romania, si nu numai, imaginea celor de la RCS & RDS fiind folosita de catre hackeri in moduri frauduloase pentru a pacali oamenii in mod constant.

RCS & RDS: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

RCS & RDS inselati iphone

RCS & RDS nu este singura companie a carei imagine este folosita intr-un asemenea mod de catre cei care vor fie sa extraga date personale de la oameni, fie vor sa le fure banii, in ambele situatii victime cazand multi romani. De obicei fraudele se fac cu pagini de internet false, copii ale paginilor RCS & RDS, si nu numai, iar in ele se cer datele personale ale clientilor, plus plata unor anumite sume de bani pentru livrarea “cadourilor” castigate in concursuri.

RCS & RDS nu are ce sa faca in asemenea situatii pentru ca vorbim despre pagini de internet care sunt gazduite pe servere din afara retelei companiei, astfel ca oamenii sunt cei care trebuie sa se protejeze. RCS & RDS organizeaza toate concursurile sale fie direct pe website-ul sau, fie prin intermediul paginii de Facebook, insa trebuie sa fiti extrem de atenti unde ajungeti cand primiti diverse link-uri de la persoane necunoscute pe retelele de socializare.

RCS & RDS incearca in mod constant sa ii avertizeze pe oameni in legatura cu problemele care tot apar din cauza acestor concursuri frauduloase, insa din pacate multi oameni ajung sa fie pacaliti de ceea ce se intampla.