GTA 6: Cum ii AMAGESTE Rockstar pe Fanii din TOATA Lumea

GTA 6 amagit

GTA 6 este urmatorul mare joc asteptat pentru lansare de catre fanii din intreaga lume, iar cei de la Rockstar Games continua sa ii amageasca pe oameni pe retelele de socializare cu lansarea noului titlu, desi ea inca este la o distanta foarte mare de realizare, din pacate pentru noi toti.

GTA 6 este in centrul multor intrebari care vin catre cei de la Rockstar Games de-a lungul zilei, iar compania americana raspunde intr-un mod in care le da de inteles oamenilor ca ar putea avea parte de ceea ce asteapta de multa vreme, desi in realitate lucrurile nu stau absolut deloc asa.

GTA 6 nu va fi lansat prea curand de catre cei de la Rockstar Games, insa compania americana le spune oamenilor sa fie atenti la pagina sa cu informatii despre noile jocuri deoarece acolo urmeaza sa fie anuntate noutatile cu privire la produsele aflate in momentul de fata in proces de dezvoltare.

GTA 6 nu va fi anuntat prea curand pe acea pagina a companiei americane, iar asta pentru ca jocul e inca in plin proces de dezvoltare, si ar putea fi lansat abia undeva prin 2022, 2023, deci mai avem foarte mult de asteptat pana cand isi va face aparitia pentru noi toti, astfel ca vorbele Rockstar nu au vreo valoare.

GTA 6 va veni la aproape un deceniu distanta de GTA 5, compania americana incercand sa “traga” cat poate de mult de titlul pe care-l are deja lansat pentru jucatorii din intreaga lume, acesta generand sume subtantiale de bani, si nu vrea sa renunte la acest lucru, cel putin nu deocamdata.