BCR Romania: Anuntul cu o Noua Veste SPECIALA pentru Clienti

BCR Romania are un anunt cu o veste speciala pentru clientii sai, iata ce a decis banca sa mai ofere gratuit pentur cei interesati sa profite de asta.

BCR Romania safari

BCR Romania a facut un anunt cu o noua veste buna pentru clientii sai din tara, una care poate ca se va dovedi a fi inspirata pentru cei care in aceasta perioada au nevoie de ceva diferit in viata lor. Cei de la BCR Romania i-au anuntat pe clientii din ROmania in legatura cu o noua editie a evenimentului Art Safari Bucharest, unul care promoveaza arta contemporana si cultura urbana in Bucuresti, banca avand ceva special pentru clientii sai.

BCR Romania a sponsorizat evenimentul, astfel ca la etajul 3 din Victoria Tower din Bucuresti exista 2 instalatii cool, facute in stilul George, ele fiind disponibile acolo pana in data de 20 septembrie, pentur cei interesati. Cei care merg acolo, primii 50 primind un bilet gratuit de la BCR Romania daca au un card George si se inscriu in website-ul bancii, au si sansa de a castiga una dintre lucrarile care sunt expuse in cadrul evenimentului din tara.

BCR Romania: Anuntul cu o Noua Veste SPECIALA pentru Clienti

BCR Romania spune ca daca ai sai clienti fac un story pe Instagram cu una dintre lucrarile care le place, si ii dau tag lui George, au sansa de a castiga respectiva lucrare, in urma unei trageri la sorti organizata de banca. BCR Romania vine cu aceasta idee pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a castiga lucrari foarte interesante fara sa faca prea mare lucru, si desigur ca vorbim despre o initiativa foarte buna care vine de la banca in aceasta perioada.

A început a 7-a ediție ✨ Art Safari Bucharest✨, evenimentul care promovează arta contemporană și cultura urbană a…

Publicată de BCR pe Vineri, 11 septembrie 2020

BCR Romania sustine de ceva vreme arta in tara noastra, asa cum e normal sa faca orice banca in perioada pandemiei de Coronavirus, iar romanii au o sansa speciala de a castiga ceva unic. Vorbim despre lucrari care sunt expuse in cadrul evenimentului care are loc in Bucuresti in aceasta perioada, cei de la BCR Romania dorind sa le ofere romanilor sansa de a vedea si arta de calitate, sustinand in acelasi timp si artistii care depun eforturi pentru a o crea.

BCR Romania are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti inainte ca aceasta sa dispara de tot.