DACIA Duster: SURPRIZA Mare care a UIMIT foarte Multi Romani

DACIA Duster este in centrul unei surprize care a uimit foarte multi romani dupa ce a fost anuntata oficial, iata ce putini se asteptau sa afle acum.

dacia duster directie

DACIA Duster este singurul model de SUV vandut de catre DACIA, dar este unul dintre cele mai populare din toata Europa, si compania romaneasca vrea sa profite cat poate de mult de succesul pe care-l are masina sa. Zvonuri recente indicau faptul ca DACIA Duster urmeaza sa nu mai fie singurul SUV vandut de catre producatorul roman, un nou model al Lodgy fiind, aparent, pregatit de o lansare candva, cu 7 locuri, in loc de 5, pentru pasageri.

DACIA Duster este unul dintre modelele de masini ale DACIA care aduce si foarte multi bani pentru compania romaneasca, iar lansarea unui concurent in oferta sa nu pare sa fie o miscare chiar atat de logica, cel putin pentru Romania. DACIA Duster are succes tocmai pentru ca este un model care nu are prea multa concurenta de la alte brand-uri in segmentul sau, insa se pare ca DACIA pregateste unul chiar de productie proprie.

DACIA Duster: SURPRIZA Mare care a UIMIT foarte Multi Romani

DACIA Duster ar fi trebuit sa aiba deja un “frate” in noul model al Lodgy, care a fost anuntat de diverse zvonuri ca fiind pregatit pentru lansare impreuna cu Logan 3 si Sandero 3, insa deocamdata nu s-a intamplat nimic. Cei de la DACIA n-au oferit vreo informatie oficiala cu privire la noul model al Lodgy, si se pare ca DACIA Duster ramane in continuare singurul SUV pe care producatorul roman il ofera spre achizitie clientilor din toata tara.

DACIA Duster este o masina care are succes multumita versatilitatii sale, putand fi folosita fara probleme pe cam orice fel de drumuri, iar asta ii atrage pe clientii care vor masini cu care sa mearga atat pe asfalt, cat si pe drum accidentat. Lodgy ar deschide calea catre un cu totul alt concept de SUV pentru cei de la DACIA, iar o versiune a DACIA Duster cu 7 locuri mai mult ca sigur nu ar fi foarte departe, desi deocamdata planurile producatorului roman nu sunt clare.

DACIA Duster ar putea avea parte de un facelift in cursul anului viitor pentru ca vanzarile sa fie intr-o anumita masura revitalizate, dar deocamdata nu se stie absolut nimic in legatura cu planurile producatorului roman.