Kaufland: OFICIAL, ce Ofera GRATUIT pentru Clientii Romani

Kaufland are un anunt foarte important pentru clientii sai din Romania, iata ce ofera in mod oficial gratuit pentru oricare dintre ei chiar acum.

Kaufland informare

Kaufland este unul dintre cele mai mari si mai importante lanturi de magazine din toata Romania, iar pentru clientii sai a decis sa ofere in mod gratuit ceva ce multi nu credeau ca pot primi, dar iata ca lucrurile stau altfel. Cei de la Kaufland continua sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura in mod gratuit de un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de LEI daca decis sa ofere informatii cu privire la experienta avuta in magazinele sale.

Kaufland are o campanie speciala deschisa pentru cei care vor sa se bucure de posibilitatea de a castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de LEI, acestea fiind oferite doar prin tragere la sorti pentru clientii care ofera detalii despre experienta din magazine. Kaufland are o pagina speciala pentru clientii sai in care le permite sa completeze un formular special pentru a oferi detalii cu privire la experienta pe care au avut-o in magazine.

Kaufland: OFICIAL, ce Ofera GRATUIT pentru Clientii Romani

Kaufland informare cumparaturi

Kaufland analizeaza cu atentie datele de acolo, in mod teoretic, si daca exista probleme care necesita rezolvare, atunci le va rezolva, totul pentru ca ai sai clienti sa se bucure doar de cea mai buna experienta posibila in magazine. Vorbim despre o initiativa pe care Kaufland a lansat-o cu destul de mult timp in urma pentru clientii sai din toata tara, una de care compania este mai mult ca sigur mandra, si una care continua inclusiv in acest moment.

Kaufland incearca sa le ofere clientilor din toata Romania doar cea mai buna experienta posibila pentru cumparaturile pe care le fac, astfel ca aceasta promotie speciala e una despre care toata lumea ar trebui sa stie. Toate detaliile vis-a-vis de ea sunt disponibile chiar pe website-ul celor de la Kaufland, astfel ca daca inca nu v-ati uitat pentru a vedea ce se intampla, poate ca ar fi bine sa analizati cu atentie ceea ce spune magazinul acolo.

Kaufland desfasoara aceasta campanie promotionala doar pentru inca o perioada limitata de timp, si va recomand sa profitati de ea inainte sa dispara, pentru ca nu se stie daca va mai reveni dupa ce e anulata.