Telekom: Este GRATUIT pentru Clienti, ce e Oferit in Romania

Telekom are o surpriza foarte mare pentru clientii sai din toata Romania, iata ce este oferit gratuit pentru ei chiar acum, si cum te poti bucura de tot.

Telekom cooperare

Telekom are un mesaj extrem de interesant pentru toti clientii sai din Romania, unul la care ar trebui sa fie atenta foarte multa lume pentru ca el vorbeste despre beneficii serioase care sunt oferite pentru cei care-i folosesc serviciile. Cei de la Telekom ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca daca folosesc aplicatia MyAccount pot castiga o varietate de premii extrem de interesante, fie sub forma de vouchere, fie sub forma de produse.

Telekom incepe cu faptul ca pe website-ul sau are o suita de tutoriale care ii invata pe ai sai clienti cum sa foloseasca aplicatia MyAccount, iar de aici oamenii pot castiga premii in baza utilizarii aplicatiei respective. Telekom le spune pentru inceput oamenilor ca pot castiga vouchere Germanos in valoare de 100 de LEI fiecare daca intra in aplicatia MyAccount si isi personalizeaza totul, inclusiv serviciile de care beneficiaza in momentul de fata in Romania.

Telekom: Este GRATUIT pentru Clienti, ce e Oferit in Romania

Telekom are deasemenea tot un voucher Germanos in valoare de 100 de LEI pregatit si pentru primii 100 de clienti care intra in aplicatia MyAccount si isi prelungesc unui dintre abonamentele pentru serviciile de care beneficiaza. Acestea sunt singurele premii pe baza de vouchere, insa activarea facturii electronice, reincarcarea unei cartele, sau plata unei facturi, le aduc clientilor Telekom posibilitatea de a castiga alte premii foarte interesante.

Pentru acele momente când simți că ți-ar prinde bine puțin ajutor, am pregătit mai multe tutoriale pas cu pas despre…

Publicată de Telekom Romania pe Joi, 10 septembrie 2020

Telekom le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga in mod gratuit 2 telefoane iPhone X cu 256 GB spatiu de stocare, 2 televizoare Philips cu ecrane 4K de 108 cm, si doua aspiratoare inteligente Xiaomi Viomi V2 PRO. Aceste 3 premii sunt oferite de catre cei de la Telekom doar prin tragere la sorti, astfel ca nu aveti altcumva sansa de a le castiga, deci nu trebuie sa va ganditi ca procedura e aceeasi precum in cazul voucherelor.

Telekom desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati de el, ar trebui sa va inscrieti acum pentru a participa, si a avea sansa de a castiga premiile puse in joc.