Netflix: PROBLEMA Fara Precedent, ce a INFURIAT Toata Lumea

Netflix este in centrul unei probleme fara precedent care a infuriat intreaga lume, iata cu ce situatie se confrunta compania americana acum.

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video din lume, iar desi are peste 170 de milioane de abonati in momentul de fata, compania se confrunta cu o problema fara precedent care i-ar putea aduce dificultati extrem de mari. Cei de la Netflix sunt asociati cu pedofilia dupa lansarea unui nou film numit Cuties, acesta aducandu-i companiei probleme cu care cel mai probabil nu credea ca se va confrunta vreodata, dar realitatea este alta.

Netflix are chiar un hashtag special creat pe Twitter din cauza acestei probleme, el avand denumirea Cancel Netflix, grupuri pentru protectia minorilor cerandu-le oamenilor sa-si anuleze abonamentul la platforma de streaming. Totul porneste de la modul in care Netflix a ales sa promoveze filmul Cuties, unul care prezinta modul in care societatea vede tinerele de varste fragede, si modul in care unele sunt maturizate fortat de felul in care sunt privite in societate.

Netflix: PROBLEMA Fara Precedent, ce a INFURIAT Toata Lumea

Netflix incearca prin acest film sa prezinte modul gresit in care tinerele sunt vazute de societate, si manipulate de catre ea pentru a se maturiza prea repede, insa promovarea pentru el a dus la acuzatii de pornografie infantila pentru companie. Filmul Cuties pune tinerele actite in ipostaze care nu sunt tocmai potrivite pentru copii de varsta lor, iar foarte multa lume s-a suparat din cauza modului in care a fost regizat filmul, si desigur ca Netflix suporta consecintele acestui lucru.

Netflix a castigat un premiu la Sundance Film Festival cu pelicula Cuties din cauza modului in care aceasta prezinta presiunile care sunt puse asupra tinerelor pentru a se maturiza fortat, insa nu toata lumea priveste cu ochi buni ceea ce se intampla. Cuties a inceput sa fie atacat chiar inainte de a fi lansat de catre Netflix, in principal din cauza modului in care a fost promovat de catre compania de streaming, astfel ca vorbim despre o situatie destul de delicata prin care trece compania.

Netflix nu a anuntat deocamdata planuri de a anula distributia in continuare a filmului Cuties, dar orice este posibil daca presiunea facuta de catre oamenii din lumea intreaga devine suficient de puternica in urmatoarea perioada.