Telefoanele Huawei: Decizia RADICALA ce a UIMIT Toata Lumea

Telefoanele Huawei sunt in centrul unei decizii radicale care a uimit lumea intreaga, iata ce a hotarat sa faca acum compania chinezeasca pentru clienti.

Telefoanele Huawei impartire

Telefoanele Huawei sunt in centrul unei decizii radicale care a fost anuntata de catre compania chinezeasca, aceasta luand intr-un final decizia de a recunoaste ceva ce foarte multi dintre oameni stiau deja de si mai multa vreme. Cei de la Huawei au recunoscut in mod oficial faptul ca pentru telefoanele Huawei va fi oferit Harmony OS, inclusiv o data clara pentru inceperea distributiei sale fiind pusa la dispozitia oamenilor din toata lumea.

Telefoanele Huawei urmeaza sa aiba Harmony OS disponibil pentru instalare in octombrie 2021, compania Huawei anuntand in mod oficial decizia de a ne oferi acest sistem de operare inclusiv pentru dispozitivele sale mobile, dar abia de atunci. Harmony OS este vazut ca sistemul de operare inlocuitor pentru Android in telefoanele Huawei, dar compania chinezeasca vrea sa il ofere deasemenea si pe o varietate de alte tipuri de produse, inclusiv televizoare, dispozitive IoT, si nu numai.

Telefoanele Huawei: Decizia RADICALA ce a UIMIT Toata Lumea

Telefoanele Huawei vor avea HarmonyOS disponibil abia din octombrie 2021, insa de zilele trecute dispozitivele IoT ale Huawei au o versiune speciala oferita, ea putand fi instalata chiar acum de catre cei interesati. Aici includem si televizoarele, masinile, wearable-urile, sau oricare alte dispozitive cu 128KB – 128 MB RAM, telefoanele Huawei avand peste 4 – 6 GB in marea lor majoritate, asa ca randul lor va veni abia din luna octombrie a anului 2021.

“Începând cu 10 septembrie, HarmonyOS este deschis pentru dispozitive IoT de 128KB-128MB, cum ar fi televizoare inteligente, articole portabile, mașini și multe altele. În aprilie 2021, îl vom deschide pe dispozitive de 128 MB-4 GB, iar în octombrie 2021, HarmonyOS va fi deschis pentru dispozitive de peste 4 GB.”

Telefoanele Huawei care au pana in 4 GB RAM vor putea totusi sa instaleze Harmony OS inca din aprilie 2021, dar aici vorbim tot despre ceva oferit inainte de vreme de catre companie, si probabil pasul nu va fi indicat pentru toata lumea. Telefoanele Huawei nu vor fi singurele care vor putea instala sistemul de operare, iar asta pentru ca el va fi oferit, la fel ca Android, si in versiune Open Source, deci vor exista mai mult ca sigur diversi producatori din China care-l vor folosi.

Telefoanele Huawei fac din 2021 primul pas major pentru a renunta la Android, iar asta din cauza lui Donald Trump, insa daca presedintele SUA va fi schimbat in urma alegerilor din noiembrie, e posibil ca strategia Huawei sa se modifice radical.