ING Bank: AVERTIZARE Majora pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank are o avertizare extrem de importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

ING Bank falsificari

ING Bank are o avertizare extraordinar de importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, si daca folositi serviciile bancii, este extrem de important sa fiti foarte atenti la ceea ce se comunica, deoarece problemele pot fi serioase. Cei de la ING Bank incearca sa ii educe pe clientii din toata Romania in legatura cu problemele foarte mari care apar in momentul in care nu sunt atenti, si sunt pacaliti de catre diverse entitati sa isi compromita datele.

ING Bank incepe cu o avertizare de care am mai auzit, evitarea oferirii de date personale prin email, SMS, sau telefon, catre orice fel de persoane care ni le cer, aceasta trebuind sa fie o “regula de aur” pentru oricare dintre clientii oricarei banci din Romania. Mai mult decat atat, ING Bank le spune ca nu trebuie semnata, autorizata, o tranzactie care nu a fost initiata de noi, indiferent de motive precum desincronizarea Digipass, sau necesitatea de actualizare a datelor.

ING Bank: AVERTIZARE Majora pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank falsificari protectie
Masurile de protectie recomandate de ING Bank pentru clientii din Romania.

ING Bank are si alte doua avertizari extrem de importante, prima fiind evitarea instalarii in telefoane a aplicariilor care par a fi ING Homebank, daca primi link-uri prin email, WhatsApp, Facebook Messenger, sau orice alta retea de socializare. Aici vorbim despre posibilitatea de a ni se trimite link-uri spre aplicatii malitioase, care ne fura datele de logare, si apoi banii, sau modifica datele tranzactiilor, si de aici ING Bank nu ne prea poate ajuta usor.

ING Bank are deasemenea o alta avertizare similara, dar legata de website-ul HomeBank, care nu trebuie accesat de catre utilizatori decat in mod direct, din bara de adresa a browserului, si nu prin alte metode. Nu accesati website-ul HomeBank printr-un link primit prin email, printr-un link primit prin SMS, prin WhatsApp, sau o retea de socializare, iar asta pentru ca puteti fi trimisi, din nou, catre un website malitios, de unde va pot fi furate datele.

ING Bank incearca sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa inteleaga ca este foarte important sa-si protejeze securitatea datelor, chiar daca nu toata lumea intelege cat de necesare sunt aceste masuri de protectie in aceasta perioada.