DACIA Logan: Vestea GROZAVA Asteptata de Foarte MULTI Romani

DACIA Logan are parte de o veste grozava care a fost asteptata de catre foarte multi romani, iata ce trebuie sa stii acum in legatura cu noua masina.

DACIA Logan dezvaluita

DACIA Logan este una dintre cele mai populare modele de masini pe care DACIA le vinde in momentul de fata in Romania, iar luna aceasta a venit si marele anunt cu privire la planurile pe care compania le are vis-a-vis de urmatoarea generatie de masini. DACIA Logan a avut anuntata versiunea a treia de catre producatorul roman, insa din pacate n-au fost oferite si detalii cu privire la schimbarile majore care vor fi aduse de catre ea.

DACIA Logan a avut totusi anuntata o veste grozava pe care foarte multi dintre romani o asteptau de ceva vreme, mai exact data de lansare pentru noile masini, acesta fiind 29 septembrie, adica peste mai putin de doua saptamani de zile. Desi foarte multa lume a crezut initial ca DACIA Logan va fi lansata in cea de-a treia versiune abia undeva pe la inceputul anului 2021, in realitate se pare ca masinile vor ajunge in reprezentante undeva prin toamna.

DACIA Logan: Vestea GROZAVA Asteptata de Foarte MULTI Romani

DACIA Logan ar trebui sa fie pusa in vanzare pana la finalul anului, pe 29 septembrie urmand a fi facuta prezentarea oficiala impreuna cu noutatile majore pe care seria de masini le va aduce pentru toata lumea. Vorbim, desigur, despre schimari uriase vazute deocamdata doar in poze pentru noile versiuni ale DACIA Logan, si care au fost doar zvonite, insa nimic 100% clar si sigur nu a fost anuntat in mod oficial de catre compania romaneasca.

DACIA Logan nu are din pacate anuntate nici informatii cu privire la preturile de vanzare, dar e de asteptat ca acestea sa nu fie cu mult mai mari in comparatie cu ceea ce a fost oferit pana in momentul de fata. Diferente de cateva sute de euro intre modelele actuale, si cele noi, ale DACIA Logan sunt perfect normale, insa totul depinde foarte mult si de ce fel de dotari vor avea modelele care vor fi anuntate oficial, si ce optionale vor exista pentru ele.

DACIA Logan este una dintre cele mai populare masini pentru romani, si pe 29 septembrie vom afla cele mai importante dintre noutatile pe care DACIA le-a pregatit cu greu, si care vor bucura foarte multi clienti.