Telekom: SURPRIZA cu un Anunt URIAS pentru Clientii Romani

Telekom isi surprinde in totalitate clientii din Romania astazi cu un anunt urias pentru toata lumea, iata ce a dezvaluit operatorul de telecomunicatii.

Telekom premium

Telekom isi surprinde astazi clientii din toata Romania cu un anunt la care mai nimeni nu se astepta in acest moment, insa care vine ca o veste grozaava pentru multi dintre cei care ii folosesc serviciile in momentul de fata. Cei de la Telekom au anuntat ca incepand de astazi au lansat in grila lor de canale de televiziune si postul FilmBox Premium, unul care permite urmarirea celor mai importante filme din lume, direct de acasa.

Telekom ofera deja o varietate de canale de televiziune extrem de interesante pentru clientii din toata Romania, iar includerea FilmBox Premium este o surpriza foarte buna care mai mult ca sigur va si bucura multa lume. Cei de la Telekom fac acest anunt in ziua in care si cei de la Orange au anuntat extinderea disponibilitatii versiunii standard a canalului, deci e vorba despre parteneriate extinse de catre trustul media ce detine canalul TV.

Telekom: SURPRIZA cu un Anunt URIAS pentru Clientii Romani

Telekom le ofera clientilor din Romania o varietate de canale de televiziune pe care sa le urmareasca in viata de zi cu zi, iar includerea unuia premium pentru filme de top este o veste extrem de buna. Cei de la Telekom spun ca acest canal de televiziune a fost inclus pentru, aparent, toti clientii sai din Romania, si ca el poate fi deja vazut prin simpla cautare printre programele pe care le ofera furnizorul de servicii de telecomunicatii acum.

Filmbox Premium aduce cinematograful la tine acasă 📽️. Ia parte la aventură și urmărește blockbustere celebre printr-un singur ZIP de telecomandă 🍿. Canalul face parte din grila Telekom.

Publicată de Telekom Romania pe Joi, 17 septembrie 2020

Telekom este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, iar anuntul de astazi vine ca o surpriza foarte mare, cel putin pentru cei care platesc pentru serviciile sale. Telekom include tot mai multe canale de televiziune printre cele de care se pot bucura clientii sai din Romania dupa ce la inceput de an a scos cam tot ceea ce avea de la Discovery, asa ca acum compenseaza din plin pentru acele disparitii.

Telekom va muta, cel mai probabil, acest canal de televiziune in spatele unei extraoptiuni pentru serviciile de televiziune, dar deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la acest lucru.