BRD Romania: Foarte IMPORTANTA ATENTIONARE pentru Clienti

BRD Romania este in centrul unei atentionari foarte importante pentru toti clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca esti unul din ei.

BRD Romania blocata

BRD Romania are foarte multi clienti in Romania, sute de mii dintre ei fiind vizati de o atentionare importanta care ii poate scuti de mari batai de cap daca au grija sa asculte ceea ce li se transmite acum. Lansarea iOS 14 pentru iPhone aduce cu sine si probleme pentru cei care folosesc aplicatia mobila a BRD Romania, iar asta pentru ca ea nu functioneaza cu aceasta versiune a sistemului de operare, din pacate pentru clientii romani.

BRD Romania stie de aceasta problema, si a anuntat ca departamentul care se ocupa cu dezvoltarea aplicatiei pentru iPhone lucreaza la remedierea problemelor, desi au avut 3 luni pentru a se pregati de acest update. In ciuda acestui lucru, aplicatia BRD Romania pentru iPhone nu functioneaza in mod corespunzator cu iOS 14, astfel ca daca o folositi, e bine sa stiti ca va trebui sa asteptati o actualizare de la banca pentru ca totul sa revina la normal.

BRD Romania: Foarte IMPORTANTA ATENTIONARE pentru Clienti

BRD Romania nu e singura banca a carei aplicatii are probleme, din cate se pare, iar asta pentru ca si la BANCA Transilvania ar fi inceput sa existe probleme de acest gen, si nu este exclus ca la alte banci situatia sa fie identica. Problema cea mai mare sta in faptul ca Apple a lansat iOS 14 fara sa-i avertizeze prea mult pe dezvoltatori in legatura cu decizia sa, astfel ca in loc sa lase o saptamana intre anuntul de lansare, si lansare, a lasat doar mai putin de o zi.

BRD Romania, la fel ca si alte banci, sau mari companii, a fost luata pe nepregatite de decizia celor de la Apple, si foarte multi dezvoltatori s-au plans de acest lucru in ultimele 2 zile pe diverse forumuri de discutii. Era normal ca Apple sa fie criticata pentru aceasta decizie neobisnuita, iar acum clientii BRD Romania sunt unii dintre cei care au de suferit de pe urma unei lansari pe care compania americana nu a gandit-o chiar asa cum ar trebui.

BRD Romania va avea nevoie de cateva zile, sau poate chiar o saptamana, pentru a rezolva problemele care exista cu aplicatia sa, asa ca trebuie sa aveti rabdare pentru ca totul sa fie readus la normal.