BANCA Transilvania: ATENTIONARE pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania are clientii din toata Romania atentionati in legatura cu o problema foarte serioasa, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ea.

BANCA Transilvania nefunctional

BANCA Transilvania este in centrul unei foarte importante atentionari care vine pentru clientii din toata Romania ai celebrei institutii financiare, si e ceva de mare interes pentru oamenii care folosesc aplicatiile de internet banking pentru iOS. Din pacate, lansarea iOS 14 aduce si probleme pentru clientii BANCA Transilvania, iar asta pentru ca aplicatiile bancii n-au fost inca actualizate pentru noua versiune a sistemului de operare lansat de catre Apple pe 16 septembrie.

BANCA Transilvania este in fix aceeasi situatie precum cei de la ING Bank, si v-am vorbit ieri despre faptul ca nici aplicatia lor nu functioneaza deocamdata in iOS 14, iar asta din cauza modificarilor care au fost facute de catre cei de la Apple pentru sistemul de operare. In ciuda faptului ca iOS 14 a fost oferit spre testare timp de trei luni de zile pana cand a fost lansat in versiunea finala, nici BANCA Transilvania, si nici alte banci nu si-au pegatit aplicatiile pentru clienti.

BANCA Transilvania: ATENTIONARE pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania spune ca va avea nevoie de cateva zile pentru a pregati un nou update pe care sa-l ofere pentru clientii care au instalat iOS 14 in propriile telefoane mobile, deci va trebui sa aveti rabdare, si sa stiti ca nu veti putea folosi aplicatia. Aceasta este situatia la taote bancile care au aplicatii pentru iPhone in momentul de fata, iar asta pentru ca si Apple a decis sa ofere actualizare fara prea multa avertizare, deci atat BANCA Transilvania, cat si alti dezvoltatorii au fost luati pe nepregatite.

BANCA Transilvania este totusi intr-o situatie ceva mai delicata, iar asta pentru ca are foarte multi clienti care au nevoie de o aplicatie functionala pentru a-si administra conturile si banii pe care le/ii detin. Asta inseamna ca oamenii se plang pe retelele de socializare in legatura cu aceasta situatie, iar BANCA Transilvania incearca sa rezolve rapid problema, dar e un proces complicat prin care trebuie sa treaca actualizarea care este pregatita acum.

BANCA Transilvania va lansa mai mult ca sigur o actualizare cat se poate de repede, dar intre timp va trebui sa aveti rabdare pentru ca ea sa fie suficient de bine pregatita pentru a fi oferita fara alte probleme majore.