GTA 5: SURPRIZELE Lansate pentru Jucatorii din TOATA Lumea

GTA 5 planare

GTA 5 are parte de o noua lansare cu surprize pentru jucatorii din toata lumea, cei de la Rockstar Games oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga noi motive serioase de a ramane activi in platforma online a companiei, acolo unde exista milioane de oameni care se joaca in fiecare zi.

GTA 5 are lansate saptamana aceasta noi provocari, noi bonusuri, noi misiuni, si exista oportunitatea de a face si mai multi bani pentru a va putea cumpara tot ceea ce va doriti, in baza misiunilor pe care le faceti in cadrul titlului, foarte multe oportunitati fiind disponibile.

GTA 5 are incepand de noaptea trecuta recompense duble, sau triple, pentru unele dintre misiunile pe care le putem face in cadrul jocului, impreuna cu bonusuri subtantiale pentru altele, dar exista inclusiv misiuni in aer care implica si masinile, dupa cum puteti vedea chiar mai jos.

GTA 5 are oferite si o serie de reduceri foarte mari pentru unele dintre masinile, sau alte obiecte, care sunt disponibile pentru cumparare in momentul de fata, astfel ca avem puse in fata foarte multe surprize grozave pe care cei de la Rockstar Games le-au pregatit pentru noi, si n-ar strica sa profitam de ele.

GTA 5 ramane unul dintre cele mai populare jocuri online ale momentului, mai ales dupa ce Fortnite a disparut de pe unele platforme, iar cei de la Rockstar Games incearca sa ofere cat mai multe surprize pentru jucatorii din intreaga lume, astfel ca ne putem bucura de multe noutati interesante.