DACIA Duster: VIDEO UIMITOR, Testul cu Mercedes GLE Coupe

DACIA Duster apare astazi intr-un video uimitor care ne dezvaluie cum se comporta masina intr-o comparatie off road cu un nou Mercedes GLE Coupe.

DACIA Duster are astazi parte de un nou test surprinzator, iar asta pentru ca spre deosebire de comparatiile anterioare, astazi o vedem pusa fata in fata cu un Mercedes GLE Coupe de generatie noua, un SUV complet diferit. Ambele SUV-uri sunt facute mai mult pentru circulatia urbana si pe drumurile publice, decat pentru off road, insa DACIA Duster si Mercedes GLE Coupe se descurca surprinzator de bine in acest test facut in Romania.

DACIA Duster costa de vreo minim 5 ori mai putin decat un Mercedes GLE Coupe, astfel ca vorbim despre o diferenta uriasa din toate punctele de vedere, insa rezultatul final este acelasi pentru ambele masini. Atat DACIA Duster, cat si Mercedes GLE Coupe reusesc sa treaca fara probleme peste testul terenului accidentat, si asta e normal, pentru ca ambele sunt facute sa treaca si peste obstacole de acest gen care le sunt puse in fata de catre soferi.

DACIA Duster: VIDEO UIMITOR, Testul cu Mercedes GLE Coupe

DACIA Duster trece peste toate probleme cam la fel de bine precum Mercedes GLE Coupe, chiar daca diferentele intre puterea celor doua masini sunt uriase, motorul masinii germane acand o putere dubla, si cel mai probabil un cuplu la fel de mare. In ciuda acestui lucru, pentru probele de acest gen, DACIA Duster se descurca suficient de bine cu ceea ce are in mod standard in dotare, astfel ca Mercedes GLE Coupe nu reuseste sa o lase in urma, asa cum ar trebui sa arate pretul.

DACIA Duster a trecut prin alte teste similare, e drept cu masini mai ieftine decat Mercedes GLE Coupe, dar chiar si asa, a reusit sa se descurce la fel de bine precum masini de la Land ROver, Suzuki, si nu numai. In aceasta idee, DACIA Duster este o masina suficient de versatila incat sa poata fi folosita atat pe drumurile publice, cat si pe drumurile accidentate, chiar daca nu exista nici pe departe acelasi confort precum intr-un Mercedes GLE Coupe, mult mai scump.

DACIA Duster urmeaza sa aiba parte de un upgrade substantial in cursul urmatorilor ani, cei de la DACIA dorind sa le ofere clientilor foarte multe imbunatatiri pentru masinile sale, dar mai avem de asteptat pana in 2022, sau 2023, pentru ele.