Orange: Anuntul SURPRIZA, ce NU Credeau Romanii ca Primesc

Orange are un anunt surpriza care a uimit foarte multi romani, iata ce nu credea mai nimeni ca va primi vreodata in Romania de la operatorul telecom.

Orange troc

Orange a facut saptamana aceasta un anunt care a luat pe toata lumea prin surprindere, operatorul de telecomunicatii luand decizia de a le oferi clientilor din toata tara ceva ce putini credeau ca vor primi vreodata. Orange a lansat ceea ce numeste “Banca de Net”, un proiect foarte interesant, ale carui detalii sunt in aceasta pagina, el fiind gandit pentru a le permite romanilor sa-si controleze intr-o anumita masura traficul de internet disponibil.

Orange a gandit totul pentru a-i ajuta pe clientii sai din Romania sa aiba traficul de internet de care au nevoie, atunci cand au nevoie de el, fara prea mult efort, totul in cadrul unui sistem unic in Romania in momentul de fata. Orange le permite clientilor sa cedeze trafic de internet, sau sa primeasca trafic de internet cand au nevoie, totul fiind calculat in GB de trafic pentru a facilita ajutarea celor care au nevoie de trafic de internet, dar inca nu au de unde donaa ceva.

Orange: Anuntul SURPRIZA, ce NU Credeau Romanii ca Primesc

Orange spune ca acest sistem este accesibil atat de catre clientii prepay, cat si de catre cei care au abonamente, deci oricine poate profita de tot pentru a obtine traficul de internet de care are nevoie in viata de zi, cu zi. Orange spune ca in momentul in care un client decide sa intre in Banca de Net, ii ofera in mod gratuit acces timp de 30 de zile la optiunea World HD Go din cadrul Orange TV, si daca are net suficient, poate urmari totul de oriunde vrea.

Orange ofera deasemenea bonusuri de internet pentru cei care au cartele prepay, astfel ca acestia pot primi pana la 100 GB de trafic de internet pe care sa-l foloseasca zilnic, doar daca se inscriu, si activeaza o extraoptiune intre timp. Ideea cu care a venit Orange pe piata din Romania este una extrem de interesanta, si una care mai mult ca sigur ca va atrage destul de multi oameni, mai ales ca vorbim despre un concept care nu exista la alti operatori.

Orange stie foarte bine acest lucru, si de aceea a decis sa le ofere clientilor o Banca de Net in care pot dona, sau primi, trafic de internet in functie de nevoile pe care le au in viata de zi cu zi.