Orange: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

Orange a publicat un anunt de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce surpriza a dezvaluit operatorul pentru toata lumea acum.

orange cinemaraton

Orange a publicat astazi un anunt de ultima ora pentru multi dintre clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stie acestia pentru ca vine cu o surpriza foarte interesanta la care unii poate ca nici nu se asteptau acum. Orange ii are in vedere pe clientii abonamentelor de televiziune prin satelit cu acest anunt, iar asta deoarece pentru ei a introdus cateva canale de televiziune noi, care pot fi gasite chiar acum in lista de programe a clientilor din tara.

Orange spune ca Aleph News HD este de acum disponibil in pozitia 120 din lista de canale de televiziune, acesta difuzand stiri cam toata ziua, deci puteti la curent cu tot ceea ce se mai intampla prin lume. Cinemaraton HD este celalalt canal de televiziune pe care Orange il ofera pentru clientii din Romania la pozitia 511, acesta difuzand filme populare pentru urmaritorii sai, si nu conteaza ce abonament aveti pentru ca il puteti urmari fara probleme.

Orange: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

Orange a anuntat saptamana trecuta ca a inclus Filmbox HD, pe pozitia 504, in cadrul grilei de canale de televiziune pe care le au la dispozitie clientii din Romania, insa acesta este oferit doar celor care au abonamente World HD, Universe HD, Family HD.  Toate aceste noi canale de televiziune sunt incluse de catre cei de la Orange pentru toti clientii din Romania incepand din momentul de fata, si oricine se poate bucura de ele daca le cauza la pozitiile anuntate.

📣 Toamna vine cu vești bune: ai canale noi incluse în abonamentul tău de TV prin satelit. Ai acces la ✔Aleph News HD…

Publicată de Orange pe Luni, 21 septembrie 2020

Orange are pentru clientii de televiziune prin cablu si mai multe canale disponibile, ceea ce e perfect normal deoarece acolo operatorul are preturi diferite pentru serviciu, si poate oferi mai multe multumita infrastructurii. In cazul celor cu abonamente prin satelit situatia este diferita, dupa cum prea bine stiti, insa cei de la Orange incearca oricum sa ii satisfaca pe clientii din toata Romania cu cele mai bune oferte, ele fiind disponibile chiar acum pentru toti.

Orange este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, chiar daca in cazul serviciilor de televiziune nu are chiar atat de multi clienti precum si-ar fi dorit, dar achizitionand Telekom, va rezolva si aceasta problema.