RCS & RDS: 5 GROZAVE Beneficii GRATUITE Dedicate Clientilor

RCS & RDS are 5 beneficii grozave pe care le ofera in mod gratuit pentru clientii sai din toata Romania, iata de ce te poti bucura chiar acum.

RCS & RDS bonificatii

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, avand si un numar foarte mare de clienti, milioane peste milioane de persoane folosindu-i serviciile de telecomunicatii in toata tara chiar acum. RCS & RDS are cea mai mare baza de clienti de servicii de internet fix din Romania, peste 5 milioane, iar pentru multi dintre ei ofera in mod gratuit 5 beneficii grozave despre care foarte muilti nu au stiut nimic.

RCS & RDS le ofera clientilor cu abonamentele Digi Net Fiberlink 500 si 1000 acces gratuit la Digi Storage, una dintre cele mai rapide platforme cloud pentru stocarea datelor, cel putin pentru clientii din Romania. Desigur ca stiati de ceva vreme ca RCS & RDS ofera gratuit si acces la platforma DIGI Online pentru clientii din toata Romania, iar aici nu vorbim doar despre cei cu internet, ci oricare dintre clientii care au un serviciu activ acum.

RCS & RDS: 5 GROZAVE Beneficii GRATUITE Dedicate Clientilor

RCS & RDS bonificatii servicii

RCS & RDS ofera deasemenea pentru toti clientii cu abonamente de internet si acces gratuit la reteaua sa nationala de WiFi HotSpot-uri gratuite, Digi WiFi, iar asta in conditiile in care vorbim despre internet gratuit prin WiFi cam oriunde in Romania. In continuare, RCS & RDS le ofera clientilor din toata tara si acces la un sistem de control parental care ii ajuta sa aiba grija ce fac copiii pe internet, blocand anumite destinatii care ar putea fi periculoase.

RCS & RDS are in sfarsit un al cincilea mare beneficiu in sistemul de DNS Dinamic, care va ajuta sa setati un dns predefinit pe care sa-l folositi pentru orice aveti nevoie, ideea in sine fiind una foarte buna de la operator. RCS & RDS ofera aceste 5 beneficii in mod segmentat in functie de abonamentele pe care le au clientii sai, deci nu toata lumea primeste chiar ceea ce si-ar dori, abonamentele cele mai scumpe oferind acces la absolut toate dintre ele.

RCS & RDS are, in cazul in care ati uitat, o oferta foarte interesanta zilele acestea, una menita sa atace Orange, Vodafone, si Telekom cu preturi foarte bune pentru toti clientii sai din toata Romania.