iPhone 12: DATA de Lansare Dezvaluita, CAND il Vom Vedea Oficial

iPhone 12 DATA de Lansare Dezvaluita

iPhone 12 este urmatorul mare telefon la care compania Apple lucreaza in momentul de fata, noul dispozitiv fiind asteptat de catre foarte multa lume, iar asta in conditiile in care pana acum nu a aparut absolut nimic sigur in legatura cu data la care telefonul ar urma sa fie prezentat in mod oficial.

Ei bine, conform unui angajat al unui operator de telefonie mobila din Europa, s-ar parea ca iPhone 12 ar urma sa fie prezentat in saptamana care incepe in data de 12 octombrie, sursa spunand chiar aceasta zi, dar e improbabil sa fie chiar acea zi, ci mai probabil zilele de marti, sau miercuri.

Apple a anuntat inca de pe la inceputul acestei luni ca lansarea iPhone 12 este amanata din cauza pandemiei de Coronavirus, planurile sale fiind serios “date peste cap” din cauza problemelor din China, dar si din SUA si Europa, unde interesul oamenilor nu e tocmai concentrat pe cumpararea de gadget-uri.

Stim deja ca iPhone 12 este o serie de 4 telefoane mobile care vor avea integrata tehnologia 5G, si care nu vor veni cu un ecran care are rata de refresh de 120 Hz, dar nici cu incarcator in cutie, cei de la Apple preferand sa renunte la acest accesoriu foarte important, din pacate pentru noi.

iPhone 12, pe de alta parte, ar urma sa fie si mai scump decat modelele actuale, chiar daca vor exista 4 versiuni diferite, asa ca pana la urma ramane sa vedem exact ce intentioneaza sa ne ofere compania Apple in momentul in care isi va pune dispozitivele in vanzare la nivel global.