BANCA Transilvania: Anunt GROZAV, Ce e GRATUIT EXCLUSIV Azi

BANCA Transilvania anuntul grozav pentru toti clientii din Romania, iata ce este oferit gratuit exclusiv astazi pentru toata lumea, si cum profiti.

BANCA Transilvania racheta

BANCA Transilvania are un anunt extrem de interesant pentru toti clientii sai din Romania, unul care le permite sa primeasca gratuit exclusiv astazi ceva ce probabil ca nu vor mai avea sansa de a primi vreodata. Cei de la BANCA Transilvania organizeaza astazi un nou concurs BT Pay Day, iar exact precum in cazul celor din sesiunile anterioare, vorbim despre posibilitatea de participare doar astazi daca folositi aplicatia BT Pay pentru diverse tranzactii.

BANCA Transilvania vine totusi cu o surpriza astazi, si asta pentru ca puteti folosi inclusiv Apple Pay pentru plati, deci nu doar aplicatia dedicata a bancii, si asta extinde mai mult numarul celor care pot participa pentru a castiga premiul neasteptat. Acum ca vorbim despre premiu, ei bine cei de la BANCA Transilvania le permit clientilor din Romania sa castige o racheta de tenis semnata de catre Simona Halep, da ati citit bine, un premiu complet neasteptat.

BANCA Transilvania: Anunt GROZAV, Ce e GRATUIT EXCLUSIV Azi

BANCA Transilvania ofera acest premiu pentru clientii sai din toata Romania exclusiv in cursul acestei zile, iar asta in ton cu celelalte concursuri care au fost organizate de catre banca pentru toata lumea. Spre deosebire de celelalte, premiul pe care BANCA Transilvania il ofera in aceasta editie este unul special care probabil ca nu va mai fi disponibil prea curand pentru noi, asa ca profitati de situatie cat puteti, pentru ca e ceva cu adevarat special.

Astăzi 𝐁𝐓 𝐏𝐚𝐲 𝐃𝐚𝐲 vine cu o rachetă semnată chiar de Simona Halep. 🎾 Exact, ai văzut bine. ☺️ Plătește astăzi cu #BTPay & #ApplePay și intri automat în tragerea la sorți. Reeeady?🤩

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 23 septembrie 2020

BANCA Transilvania ofera in mod normal premii destul de interesante pentru concursurile BT Pay Day, insa premiul de azi e cu atat mai interesant, si da, doar pana la miezul noptii va puteti inscrie in acest concurs special. Avand in vedere ca Simona Halep este promovata de catre BANCA Transilvania deci probabil sponsorizata, nu e exclus sa mai vedem premii de acest gen, insa nimeni nu poate spune cu certitudine acest lucru, asa ca trebuie sa profitam acum.

BANCA Transilvania va incheia concursul la miezul noptii, si va mai organiza alte concursuri in viitor, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam cand ar intentiona sa anunte urmatoarea sesiune a BT Pay Day.