Samsung GALAXY S21 Plus: Imaginea cu o IMPORTANTA Componenta

Samsung GALAXY S21 Plus are astazi prezentata o imagine cu o componenta foarte importanta, iata ce ne dezvaluie aceasta, si cat conteaza pentru telefon.

Samsung GALAXY S21 Plus baterie capacitate

Samsung GALAXY S21 Plus este unul dintre noile modele de telefoane pe care compania Samsung se pregateste sa le puna in vanzare pentru clientii din intreaga lume in viitorul nu foarte indepartat, iar azi vedem o importanta componenta a sa. Mai exact, bateria care ar urma sa fie folosita in Samsung GALAXY S21 Plus apare intr-o prima imagine, si ne dezvaluie o parte din ceea ce ar urma sa fie disponibil pentru noul telefon mobil.

Samsung GALAXY S21 Plus urmeaza sa fie lansat cu o baterie de 4800 mAh, cu 300 mAh mai mare decat cea din Samsung GALAXY S20 Plus, ceea ce ar putea aduce si o autonomie mai buna pentru noul model de telefon. Desigur ca experienta din lumea reala va fi diferita in functie de fiecare utilizator in parte, dar e destul de clar faptul ca Samsung GALAXY S21 Plus urmeaza sa ofere o experienta net superioara celei pe care am primit-o de la modelul anterior.

Samsung GALAXY S21 Plus: Imaginea cu o IMPORTANTA Componenta

Samsung GALAXY S21 Plus baterie capacitate

Samsung GALAXY S21 Plus a si avut bateria certificata de catre autoritatile din Coreea de Sud, acolo fiind listata o capacitate tipica de 4660 mAh, sau 4800 mAh la producatori, deci lucrurile sunt destul de clare in aceasta privinta. Cu o baterie de 4800 mAh, Samsung GALAXY S21 Plus va fi foarte aproape de Samsung GALAXY S21 Ultra, care ar urma sa aiba o baterie de 5000 mAh, tot conform specificatiilor venite de la autoritatile din Coreea de Sud.

Samsung GALAXY S21 Plus ar trebui sa aiba si chip-uri Exynos 1000 si Qualcomm Snapdragon 875 mult mai eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce ar trebui deasemenea sa ajute cu autonomia bateriei. Desigur ca totul este variabil si depinde de ceea ce va decide Samsung sa integreze in final pentru Samsung GALAXY S21 Plus, dar primele informatii privind planurile sale anunta vesti grozave pentru toti clientii viitori.

Samsung GALAXY S21 Plus ar trebui sa fie prezentat in mod oficial undeva prin prima parte a anului 2021, probabil in februarie, cu o lansare in magazine programata pentru luna martie, la fel ca seria predecesoare.