Huawei MATE 40 Pro: Surpriza GROZAVA Anuntata pentru Telefon

Huawei MATE 40 Pro are parte de o surpriza grozava anuntata pentru noul model de telefon, iata ce planuri are compania Huawei pentru dispozitivele sale.

Huawei MATE 40 Pro supercharge

Huawei MATE 40 Pro este foarte aproape de lansare, compania Huawei intentionand sa iai aduca telefoanele in magazine cat poate de repede, si astazi aflam o veste grozava cu privire la noile produse pregatite de catre chinezi. Se pare ca in China telefoanele Huawei MATE 40 Pro au fost certificate deja pentru lansare de catre autoritatile locale, unele dintre noile specificatii fiind deja confirmate pentru modelele care vor fi lansate pentru utilizatori.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba un sistem de incarcare rapida SuperCharge 66W, compania Huawei intentionand sa ofere incarcare mult mai rapida pentru clientii din toata lumea care ii vor cumpara produsele. Vorbim despre un sistem avansat de incarcare rapida pe care cei de la Huawei il integreaza in Huawei MATE 40, dar si in alte modele de telefoane, iar asta pentru ca exista intentia de a ajunge din urma o parte din concurenta.

Huawei MATE 40 Pro: Surpriza GROZAVA Anuntata pentru Telefon

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi ultimuil model de telefon al chinezilor care va veni cu componente de top, daca Donald Trump ramane presedinte al SUA, astfel ca s-ar putea sa fie si ultimul telefon de succes pentru coreeni. In baza a ceea ce vedem acum, se pare ca Huawei MATE 40 Pro va avea totusi componente importante produse inainte ca cea mai recenta runda de restrictii impotriva chinezilor sa fie impusa, ea aducand intr-un blocaj serios planurile companiei.

Huawei MATE 40 Pro va aveni cu procesoare fabricate de catre TSMC, iar sistemul de incarcare rapida e mai mult ca sigur bazat si pe componente produse de catre parteneri ai Huawei care folosesc tehnologii americane. Toate acestea sunt posibile pentru ca Huawei MATE 40 Pro a avut multe componente fabricate cu mult inainte ca sanctiunile din SUA sa fie impuse, astfel ca Huawei a reusit sa-si adune stocuri suficiente pentru productia de acum.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa fie prezentat la inceputul lunii viitoare, dar despre o posibila lansare deocamdata nu se stie absolut nimic, ceea ce pana la urma e normal, daca ne gandim ca sunt multe de pus la punct in continuare.