Google isi va lasa multi angajati sa lucreze permanent de acasa

google angajati lucreaza acasa

Google a fost una dintre marile companii care a decis sa-i lase pe angajatii sai sa lucreze de acasa in timpul pandemiei de Coronavirus, foarte multi dintre cei care lucreaza pentru companie evitand sa mai mearga la birou, si situatia va ramane intr-o buna masura la fel in viitor.

Google a facut un sondaj in randul angajatilor pentru a vedea cati vor sa se reintoarca la lucru, si cati vor sa lucreze in continuare de acasa, iar 62% dintre respondenti au spus ca vor sa munceasca partial acasa, partial la birou, chiar si dupa incheierea pandemiei de Coronavirus.

Google a spus ca cel putin pana la finalul anului 2020 angajatii sai vor putea munci de acasa fara vreo problema, dar aceasta masura va fi cel mai probabil extinsa in 2021 pentru ca un vaccin pentru Coronavirus nu va aparea intre timp, iar pandemia nu va disparea ca prin minune din intreaga lume.

“Google planifică o lume în care mulți dintre angajații săi nu se întorc niciodată la birou cu normă întreagă, a dezvăluit șeful său executiv. Sundar Pichai a declarat că 62% dintre angajații Google și-au exprimat interesul de a se întoarce la birou cu jumătate de normă și că compania va încerca să satisfacă această dorință chiar și după ce pandemia Covid dispare.”